Datum : 10 december 2022 Einddatum : 18 december 2022 Meer informatie

Zijn meest extravagante setting sinds zijn Schönbrunn-tour

“Voor velen van u, mijn dierbare fans, is kerst het hoogtepunt van het jaar. Dit jaar wordt het nog mooier dan ooit! Met ‘Kerst met André’ beloof ik u een avond om nooit te vergeten.

Luister bij aankomst naar kerstliederen, vertolkt door een koperblazersensemble en word begroet door acteurs in mooie kostuums in Charles-Dickens-stijl om in de stemming te komen voor ons 3 uur durende concert. Geniet van mijn Johann Strauss Orkest, fantastische solisten, 300 dansers, 60 geweldige schaatsers, de Golden Voices of Gospel en nog veel meer verrassingen.

Dompel u onder in de kerstsfeer terwijl u danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Ave Maria, O Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride en nog veel meer! De deuren gaan twee uur voor aanvang open, zodat u rond kunt lopen op een prachtige kerstmarkt en voor het concert kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Koop nu uw tickets en reisarrangementen voor uw kerstdroom met André Rieu. Een unieke ervaring voor het hele gezin om nooit te vergeten!

Tickets
Zaterdag 10 december 2022 – koop tickets
Zondag 11 december 2022 – koop tickets 
Vrijdag 16 december 2022 – koop tickets
Zaterdag 17 december 2022 – koop tickets
Zondag 18 december 2022 – koop tickets

Terug naar overzicht