Leerling of stagiair evenemententechniek / elektrotechniek

Leerling of stagiair evenemententechniek / elektrotechniek

Hou je van evenementen? Word je enthousiast van werken met elektra, trussen, motoren en verlichting? Ben je een échte aanpakker met technisch inzicht? En ben je op zoek naar een afwisselende leer-werkplek met mooie groeikansen? Lees dan vooral verder…

Wie is Mansveld Expotech?
Wij zijn Mansveld Expotech, onderdeel van Mansveld Techniek, een familiebedrijf waarin ruim 350 specialisten al 60 jaar met trots en passie projecten realiseren in alle disciplines binnen de elektro- en evenemententechniek. Mansveld Expotech adviseert, ontwerpt, verhuurt en installeer alle technische voorzieningen voor de Live communication branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en evenementen. Door de inzet van rigging, licht, beeld, geluid, energie en ICT helpen we onze klanten om nationale en internationale events succesvol te laten zijn.

Wat ga je doen?
Als leerling monteur / evenemententechnicus ondersteun je bij het installeren, bedienen, demonteren en onderhouden van producten en systemen op het gebied van energie, truss, geluid en beeld (AV), licht en ICT voor beurzen, congressen en evenementen.

Dagelijks sta je in contact met onze klanten en daarmee ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent voornamelijk werkzaam in het evenementencomplex MECC Maastricht, maar als je daarvoor open staat, kun je af en toe ook ingezet worden op andere locaties waar Mansveld Expotech werkzaam is. De functie is daardoor afwisselend en uitdagend voor wat betreft zelfstandigheid, flexibiliteit, technische vaardigheid en oplossingsgerichtheid.

Herken je deze competenties in jezelf?
Voor een succesvolle samenwerking moet er uiteraard een goede match zijn tussen jou, de Mansveld organisatie en team MECC. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over een aantal specifieke eigenschappen beschikt. Allereerst ben je eerlijk, leergierig en in staat om in teamverband te werken. Je hebt daarnaast technisch inzicht en bent een échte aanpakker. Met onregelmatig werken heb je geen probleem.
En je volgt een technische MBO opleiding op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek of podium- en evenemententechniek.

Zie jij jezelf bij ons werken?
Dan is het goed om te weten dat Mansveld Expotech jou onder andere het volgende kan bieden:

  • Persoonlijke en professionele begeleiding door een ervaren collega (buddy).
  • Een mooie vergoeding, die hoger wordt naarmate je je verder ontwikkelt.
  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.
  • Eventueel extra begeleiding via onze eigen bedrijfspraktijkschool.
  • Vooruitzicht op een goedbetaalde vaste baan in een mooi bedrijf met tal van technische disciplines.

En verder?!
Een fijne en nette werkomgeving, waarin je werkt met betrokken en enthousiaste collega’s, die persoonlijke aandacht combineren met professionele dienstverlening en die plezier maken ook belangrijk vinden. De regelmatige feestjes en activiteiten van de personeelsvereniging helpen daarbij.

Interesse of vragen over deze vacature?
Aarzel dan niet en neem direct contact op met HR manager Sebastiaan Lem. Je kunt hem telefonisch bereiken via 06-41999486 of een e-mail sturen naar sebastiaan.lem@mx.nl. Als je wilt solliciteren op deze vacature ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en cv. We nemen dan direct persoonlijk contact met je op.