MECC Maastricht: Dedicated to your success

Missie

Het product van MECC Maastricht is succes.

Wij bieden organisatoren, deelnemers en bezoekers van beurzen, congressen en evenementen het maximale succes door onze flexibele opstelling, onze optimale service en onze ondernemende instelling.
Als modern beurs- en congrescentrum draagt MECC Maastricht daarmee nadrukkelijk bij aan de (economische) aantrekkelijkheid van Maastricht en regio.

Visie

MECC Maastricht biedt succesvol partnership.
MECC Maastricht overtreft de verwachtingen van partners door continu operationeel en commercieel te excelleren. Hiermee worden beoogde doelen gerealiseerd of overtroffen.

Al bijna 30 jaar

MECC Maastricht is gastvrij en servicegericht. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen. Vorig jaar zijn wij uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. Opdrachtgevers waarderen onze organisatiekracht, professionaliteit, loyaliteit, flexibiliteit, ons hoge 24/7 serviceniveau en de hightech faciliteiten. Al bijna 30 jaar lang. En dat succes vieren wij graag. Samen met u.

MECC Maastricht en MVO: met zorg voor onze omgeving

Bij MECC Maastricht worden zakelijke beslissingen nooit op puur bedrijfseconomische gronden genomen. Bij alles wat wij doen houden wij rekening met het maatschappelijke belang voor de stad en regio. MECC Maastricht is in het bezit van Green Key Label Gold en voert een actueel MVO-beleid op economisch, milieutechnisch en sociaal vlak.

Meer weten over onze MVO-gedachte?

Raad van commissarissen

Voorzitter: J.H.M. Lamkin
Leden: Prof. dr. J.W.C.M. Cobbenhagen, L.J.H.M. van der Grinten

OR

Linda Jansen, Erik Panis, Jordy Rijksen, Sheila Steenbakkers en Manuel Romero Claessens

 

 

 

 

BOVEN