Nieuwe landelijke coronamaatregelen: M-Theater voorlopig uitgesteld

De afgelopen maanden is keihard gewerkt om het M-theater te realiseren en volledig coronaproof te maken. Helaas zijn we met de nieuwe landelijke maatregelen genoodzaakt alle voorstellingen, in elk geval tot en met 11 november, te verplaatsen.

Op dit moment onderzoeken we, in overleg met Theater aan het Vrijthof, alle mogelijke oplossingen en gaan we in gesprek met artiesten voor vervangende data. Alle tickethouders worden door middel van een persoonlijke email op de hoogte gesteld. Kan een voorstelling niet worden verplaatst of kunt u zelf niet op de alternatieve datum, dan ontvang u uw geld retour. Tickethouders ontvangen hierover binnen vier weken bericht.

Wij verzoeken u om geen contact met ons hierover op te nemen, maar de verdere berichtgeving af te wachten.

Met afstand de grootsteen meeste unieke theaterzaal van Limburg

Met afstand de grootsteen meeste unieke theaterzaal van Limburg

Image
Image
Image

Veilig & verantwoord

Door de ruimte opzet en indeling kunnen in het M-theater kunnen tot wel 1.250 personen ‘corona-proof’ samenkomen. Wij doen er alles aan om jouw bezoek aan het M-theater op een veilige en verantwoorde wijze te laten verlopen. Wij volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM en zorgen onder andere voor:

 • Een gezondheidscontrole bij het betreden van de locatie
 • Een veilige afstand van 1,5 meter op elk moment
 • Extra hygiënemaatregelen, zoals handdesinfectiemiddelen en extra schoonmaak
 • Voldoende en heldere informatievoorziening
 • Meerdere ingangen en duidelijk gemarkeerde looproutes om oponthoud te voorkomen
 • Het beperken van het aantal contactmomenten. Zo kun je je drankje en hapje to go meenemen voor in de zaal
 • Enkel contactloze betaalmogelijkheden

Verschillende voorstellingen

Het nieuwe M-theater zal minimaal 25 extra voorstellingen presenteren, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. Het programma van het M-theater bestaat uit voorstellingen van grote, bekende namen uit de werelden van cabaret en comedy, pop, musical en show. Inmiddels hebben Najib Amhali, Patrick Laureij, Jeroen van der Boom, VanVelzen, Het Metropole Orkest, Jon van Eerd, Brigitte Heitzer, Lone van Roosendaal, Tineke Schouten, Dutch Eagles en Pink Project hun deelname bevestigd. De deuren gaan open vanaf 21 oktober tot (vooralsnog) 31 december 2020. De vrije verkoop voor de eerste voorstellingen is inmiddels gestart. Voor meer informatie en ticketverkoop verwijzen we jou graag naar Theater aan het Vrijthof.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Op zoek naar een geschikte ruimte voor jouw bedrijfsevent?

In het M-theater zijn alle faciliteiten aanwezig om live communicatie en events weer op een veilige en verantwoorde manier een podium te geven. We laten zien dat zakelijke ontmoetingen en anderhalve meter afstand heel goed samen gaan. Met een capaciteit tot wel 1.250 zitplaatsen biedt dit ook ongekende mogelijkheden voor bedrijfsevents. Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie voor een uitreiking, eindejaarsafsluiting of andere gelegenheid? Neem dan gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Simon Bozon
  Simon BozonBusiness Development Manager Corporate Events+31 (0)6 12 96 89 62simon.bozon@mecc.nl
  BG

  M-theater | Voorstellingen

  Geen komend evenement!
  ufi-logo_wit1.png
  logo_aeo2018.png
  green_key_2018.png
  healthcare-venues-mecc-.png
  +31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht