MECC agenda

MECC Maastricht bruist van de activiteiten! Iedere week is er wel een evenement, beurs, congres, feest of tentoonstelling. Gebruik de filteropties en/of de kalender aan de rechterzijde om te zoeken naar een specifiek evenement.

Tattoo Convention

Overig

 

Evenement zaterdag 18 februari 2017 - zondag 19 februari 2017

Openingstijden: Zaterdag 18 februari: 11.00 - 22.00 (voor standhouders vanaf 08.00) Zondag 19 februari: 11.00 - 20.00 (voor standhouders vanaf 10.00)

Entree: Dagkaart zaterdag 18 februari of zondag 19 februari: 15,- euro Weekendkaart (zaterdag en zondag): 25,- euro

Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.

Kaarten worden aan de deur verkocht tijdens de conventie.  De hal is geschikt voor mensen met een rolstoel.

WIL JE GETATOEËERD WORDEN OP DE CONVENTIE?  Bezoek dan eerst de website van de artiest waardoor je getatoeëerd wil worden. Probeer ruim voor de conventie een afspraak te maken met de artiest om tijdens de conventie te worden getatoeëerd. Blijf minstens 24 uur voor de geplande afspraak van alcohol en drugs af. Vergeet niet goed te eten en drinken!

PIERCING De piercer voor deze conventie zal later bekend worden gemaakt.

TATTOO WEDSTRIJDEN Voor elke categorie geldt: het minimum aantal deelnemers voor het door kunnen gaan van een wedstrijd is 5. Bij de wedstrijd voor Best-of-Show moeten alle twee de Best-of-Days persoonlijk aanwezig zijn. De jury bekijkt de tattoos ZONDER de naam van de artiest die de tattoo gecreëerd heeft te weten. Het is dus heel belangrijk om bij het inschrijven NIET de naam van de tattoo artiest te noemen. De tattoo wordt beoordeeld op design, artwork, compositie, plaatsing, proporties en originaliteit. Deelname aan een categorie kost 5,- euro.

 

 

 

 

Data:


  • Van zaterdag 18 februari 2017 tot zondag 19 februari 2017

 

 

 

Powered by iCagenda

BOVEN