Veelgestelde vragen (FAQ)

MECC: Maastricht Exhibition & Congress Centre
MECC Maastricht ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Maastricht-Randwyck en op een steenworp afstand station Maastricht-centraal

MECC Maastricht beschikt over ruime parkeerfaciliteiten rondom het gebouw. De eerste 30 minuten parkeert u gratis. 30-60 minuten aan €3,-. 60-120 minuten aan €6,-. 120-180 minuten aan €9,-. Meer dan 180 minuten kost €12,-. De maximale doorrijhoogte van de parkeergarage is 2.05 meter
Wanneer er geen evementen plaatsvinden zijn de openingstijden van 08.00 tot 17.00 uur. De Kantoren (aan de Duboisdomein 5a) zijn geopend van 08.00 uur tot 18.30 uur
Begeleiding van rolstoelgebruikers heeft alleen gratis toegang als het gaat om een beurs georganiseerd door MECC Maastricht zelf. Welke beurzen georganiseerd zijn door MECC Maastricht vindt u hier.
MECC Hotel Services is u graag behulpzaam bij het vinden van hotelaccommodatie. Klik op onderstaande link voor uitgebreide info. Het is tevens mogelijk online hotelaccommodatie te reserveren.
MECC Maastricht is prima toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. De gangpaden zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig.
Informatie over onze zalen, omgeving, parkeergelegenheden zijn hier terug te vinden.
De vlooien/antiekmarkten worden niet door MECC Maastricht georganiseerd. Voor vragen neemt u het beste contact op met Organisatieburo Vlooienmarkt Antiek Curiosa.
Voor een gerichte advertentie of campagne, neemt u het beste contact met ons op.
Honden (met uitzondering van hulphonden), katten en andere huisdieren worden niet toegelaten, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders bepaald.
.
Wij plaatsen alle gevonden voorwerpen online. Klik op de iLost-button om te zien of je voorwerp gevonden is. Staat je voorwerp na een week nog niet op onze website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden.Staat je verloren voorwerp er wel tussen? Geef dit dan snel aan! Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker dat het bij jou hoort. Daarna is het eenvoudig: je haalt je gevonden voorwerp op of laat het thuisbezorgen..

iLost logo

 

Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen, stel dan uw vraag per mail.

BOVEN