Meer info over COVID-19 & MECC Maastricht

 

Euregionale Jobfair

Grenszarbeidt1

JobfairLL

Op 21 oktober 2021 wordt tijdens Limburg Leads de Euregionale Jobfair georganiseerd; hét Euregionale platform waar Nederlandse, Belgische en Duitse werkgevers & werkzoekenden elkaar ontmoeten!

  • Direct contact & persoonlijk kennismaken
  • Workshops rondom grensoverschrijdend werken & grensoverschrijdende thema's
  • Praktische tips voor werkgevers en werkzoekenden 
  • Kennisdeling euregionale arbeidsmarkt

Georganiseerd door de Servicepunten Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling en haar partners uit de (eu)regio.

Zuid Limburg grens voor slechts 6 km aan Nederland en voor 220 km aan het buitenland. Toch is het niet vanzelfsprekend dat we voor een nieuwe baan de grenzen overgaan. Jammer, want als we deze grenzen wegdenken tellen we 4 miljoen inwoners en maar liefst 2,2 miljoen banen, en dat alles binnen 1 uur reistijd. 

In 2016 en 2018 zijn de Servicepunten Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling ontstaan. Deze servicepunten hebben zich ten doel gesteld om werkgevers en werkzoekenden in de grensregio met elkaar te verbinden. Een van de velen initiatieven leidde uiteindelijk ook tot deze unieke Euregionale Jobfair in Zuid-Limburg. Nog mooier is het dat we deze kunnen combineren met het euregionale netwerkevenement Limburg Leads.

De Euregionale Jobfair is een unieke kans voor werkgevers, werkzoekenden maar zeker ook ondernemers en ketenpartners om zich goed te laten informeren over alle kansen die onze mooie euregio ons biedt.

 

 
 

Alle datums

  • 21 oktober 2021

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht