limburgunl

Limburg Unlimited

Datum: 28 maart 2018 - 29 maart 2018

Congres/Vakbeurs

NBI International is door haar jarenlange ervaring en het internationaal opgebouwde netwerk  een expert in het matchen van (internationaal) vraag en aanbod. Hiervoor wordt veel samengewerkt met belangrijke partners.

Voor Limburg Unlimited is de perfecte partner gevonden in de provincie Limburg. De Provincie Limburg is heel erg in ontwikkeling op economisch gebied. Met sterke sectoren als Health, Smart Materials, Smart services, Food, Logistics en Manufacturing.

Limburg Unlimited vindt plaats op 28 en 29 maart in MECC Maastricht. Naar verwachting zullen 10.000 b2b deelnemers (bezoekers en standhouders) bij het evenement betrokken zijn. O.a. met ondersteuning van de Provincie en haar belangrijkste stakeholders als LIOF, LWV, MKB, LED, Connect en UWV.

 

 

MECC kalender

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht