Anesthesiologendagen

Datum: 24 mei 2018 - 25 mei 2018

Congres

MECC Maastricht en NVA verlengen samenwerking tot 2018

MECC Maastricht en de NVA (Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie) verlengen hun samenwerking tot 2018. Hierdoor is MECC Maastricht ook de komende drie jaar de locatie voor de prestigieuze Anesthesiologendagen. De Anesthesiologendagen vinden sinds 2005 plaats in MECC Maastricht.

Congres

Het tweedaagse congres, dat jaarlijks door meer dan 1400 anesthesiologen wordt bezocht, draait om kennisuitwisseling over veiligheid en risico-inventarisatie rondom operaties en over pijnbestrijding. Daarnaast zijn deze dagen een onmisbaar kennis- en netwerkmoment voor de totale discipline. Het medisch-wetenschappelijk programma bestaat uit een programma met topsprekers uit het vakgebied, workshops en een expositieruimte met het beste wat de toeleveranciers uit de sector te bieden hebben.

 

 

MECC kalender

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht