90’s forever tot en met 2018 in MECC Maastricht

Deze week werd de succesvolle samenwerking tussen de organisatie en MECC Maastricht bevestigd met een contract tot en met 2018. 90’s Forever – the Ultimate Dance Xperience wordt jaarlijks georganiseerd in het eerste weekend van november en trekt zo’n 9.000 bezoekers. Op 5 november 2016 vindt de zesde editie van 90’s Forever – the Ultimate Dance Xperience plaats in MECC Maastricht. Het geliefde 90’s spektakel biedt een mix van live muziek met dj’s en is een perfect georganiseerde productie met beroemde (inter)nationale artiesten uit de jaren ‘90. Zaterdag 5 november staan onder andere 2Unlimited en Milk Inc. op het podium.

90’s Forever is sinds 2011 uitgegroeid tot een van de beste 90’s indoor evenementen van de Benelux, waarbij MECC Maastricht wordt omgebouwd tot mega discotheek met concert podium. De hoofdacts worden geselecteerd op basis van de hele 90’s periode, met de duidelijke link naar het grensgebied Nederland, België en Duitsland. Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht en inmiddels is er ook belangstelling uit het buitenland om het concept te exploiteren en wordt een outdoor festival editie uitgewerkt.

Rob van de Wiel, directeur MECC Maastricht: ‘Ieder jaar wordt MECC Maastricht begin november weer omgetoverd tot een uniek 90’s feest voor jong en oud. Ik ben blij dat wij dit evenement, met de positieve vibe en de vele enthousiaste bezoekers, ook de komende jaren weer mogen ontvangen.‘

Kijk voor meer informatie over het evenement op www.90sforever.nl

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht