MECC Maastricht ziet evenementenaanbod verder groeien

Waar MECC Maastricht jarenlang vooral als congres- en beurzencentrum bekend stond, kan daar inmiddels de term ‘evenementencentrum’ voor in de plaats komen of tenminste aan worden toegevoegd. De sleutel zit ‘m in diversiteit, het uitgekiend plannen van evenementen en kennis van de markt.

In vierenhalf jaar is het aantal publieke evenementen in MECC Maastricht gegroeid van 6 naar 21 per jaar, variërend van een dancefeest als 90’s Forever tot shows van K3 en van de wintereditie van de International Army Show tot een balletuitvoering van Carmina Burana. “Om evenementen in deze regio succesvol te kunnen organiseren is diversiteit onmisbaar.” Aldus onze Business Development Manager, Danny Hulscher. Entertainment Business heeft hierover een mooi artikel geschreven.

Lees het volledige artikel hier.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht