Nieuw logo MECC Maastricht in lijn met stadsbranding

Aan de basis van deze nieuwe branding ligt een gedegen imago- en identiteitsonderzoek uitgevoerd door het Maastrichtse bureau Zoom Industries. MECC Maastricht heeft met verschillende doelgroepen te maken en het verschil tussen de segmenten publieksevenementen, congressen en beurzen en het onderdeel arbeidsmarktcommunicatie, zorgde voor een uitdagende case. In het onderzoek naar het DNA van MECC Maastricht werd duidelijk dat het team van mensen achter het merk één van de grote krachten is van het bedrijf.

Frank Mimpen, commercieel directeur MECC Maastricht: ‘We staan aan de vooravond van een grondige renovatie van het gebouw en ook de organisatie van MECC Maastricht is de afgelopen jaren in positieve zin veranderd. Wij kwamen steeds meer tot de conclusie dat onze huisstijl niet meer paste bij wie wij zijn en waar wij voor staan. Ook onderzoek wees uit dat mensen, zowel intern als extern, zich niet meer herkende in de oude huisstijl. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en het zijn de mensen van MECC Maastricht die het verschil maken. Dat willen wij ook in onze branding laten zien, met een frisse knalkleur en een pakkende pay-off. Beyond Boundaries gaat over het onbegrensd denken en handelen, dat zo typerend is voor onze manier van werken. ’

De nieuwe huisstijl zal komende periode in fases geïntroduceerd worden, waarbij de website uiteraard als eerste aan de beurt is en vandaag live is gegaan.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht | NL
Tel. +31 (0)43 38 38 383
info [ @ ] mecc.nl

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
greenkey_flat.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht