Open Europese Quilt Kampioenschappen viert jubileum in MECC Maastricht

20 t/m 23 oktober 2016 vindt in MECC Maastricht de 20ste editie plaats van de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Een jubileumeditie waar 140 deelnemers van over de hele wereld samenkomen, die allen één wedstrijdquilt insturen. De gelijktijdige tentoonstelling showt 10 gastcollecties van de beste textielartiesten uit de wereld. Bovendien worden er 18 gastcollecties getoond door de winnaars van vorige edities, die persoonlijk komen vertellen over hun werk. In totaal worden er 700 quilts geshowd. De hoofdprijs van de kampioenschappen is een Bernina B570 naaimachine ter waarde van € 2.999,-.

De Open Europese Quilt Kampioenschappen worden voor de tweede keer georganiseerd in MECC Maastricht. Het evenement brengt meer dan 50 winkels uit heel Europa samen onder één dak. Er zijn 34 workshops waarin men verschillende technieken kan leren, die goed te combineren zijn met een bezoek aan de tentoonstelling en 4 dagvullende workshops waaronder een van Gyleen Fitzgerald;  fanatiek quilter, schrijfster en vooral bekend door haar inspirerende boek ‘Trash to Treasure Pineapple Quilts’. Gyleen zet zich in voor het bevorderen van een eigentijdse geest in de traditionele quiltwereld en is tijdens de Europese Quilt Kampioenschappen ook aanwezig met een gastcollectie.

Wie jarig is trakteert

Ter ere van het 20 jarig jubileum ontvangen alle bezoekers dit jaar een cadeautje van een van de  hoofdsponsors. Wie voor 31 juli toegangskaarten besteld ontvangt bovendien 2 Fat Quarters. 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht