Pink Floyd Sound na 7 jaar terug in MECC Maastricht

7 jaar na de uitverkochte show in MECC Maastricht komt Pink Floyd Sound terug op zaterdag 15 oktober. Dit keer met de spectaculaire show ‘THE WALL’. Het Limburgse Pink Floyd Sound staat bekend als de tribute band die het origineel zeer dicht weet te benaderen. Tijdens THE WALL klinkt niet alleen de muziek als het origineel, maar wordt ook de show zoals Roger Waters die in de grote stadions heeft gebracht secuur benaderd. De lichteffecten en videobeelden, het vuurwerk, de muur, het vliegtuig en het kinderkoor, het komt allemaal aan bod in MECC Maastricht.

THE WALL
Het idee van THE WALL is in 2014, 25 jaar na het vallen van de Berlijnse muur, tot stand gekomen door een samenwerking tussen Pink Floyd Sound en poppodium Grenswerk in Venlo. Samen brachten zij deze heuse productie op de planken in Grenswerk, waar hij drie 3 keer werd uitverkocht. Pink Floyd Sound gaat THE WALL in een beperkt aantal locaties uitvoeren. Op 15 oktober wordt de show in het MECC opgevoerd, waarmee muziek weer nadrukkelijk op de agenda van de Maastrichtse congres- en evenementenlocatie wordt gezet. 

Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht