Spectaculaire collectie Ferrari ’s op InterClassics Maastricht

De geschiedenis van het wereldberoemde automerk Ferrari is het hoofdthema van de 24ste editie van InterClassics Maastricht. In samenwerking met Ferrari Club Nederland wordt op het themapaviljoen de roemrijke geschiedenis getoond aan de hand van meer dan 20 Ferrari’s. InterClassics Maastricht vindt plaats van 12 t/m 15 januari 2017 in MECC Maastricht.
 
 
Ferrari 250 GT SWB Berlinetta Competitione
Al zeventig jaar geeft Ferrari eigenschappen als tijdloze elegantie en kracht mee aan zijn succesvolle wagenpark. Sinds de start van de Formule 1 in 1950 is Ferrari bovendien onlosmakelijk verbonden aan overwinning en snelheid. Een prachtige collectie uit het Enzo Ferrari tijdperk wordt tijdens InterClassics Maastricht tentoongesteld, onder andere de Ferrari 250GT SWB Berlinetta Competitione uit 1960, de 166 MM en de F40. Tevens zal de Ferrari 500 Superfast Speziale van Prins Bernard te zien zijn. Deze wagen wordt ter beschikking gesteld door het Louwman Museum. 
 
Directeur InterClassics Erik Panis: ‘Naast een bijzondere collectie Ferrari’s hebben we nog een prachtig thema. In samenwerking met Amicale Facel Holland en Classic Job brengen we een ode aan het bijzondere Franse merk Facel Vega, grande routières van topklasse. Wij zullen een tiental unieke exemplaren presenteren.’ Facel directeur en oprichter Jean Daninos beschouwde de Facel Vega HK 500 als de beste Facel ooit gebouwd. De indrukwekkende bolide haalde gemakkelijk 240 km per uur en was daarmee lange tijd de snelste productieauto (vier personen) ter wereld.

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 12 t/m zondag 15 januari 2017 in MECC Maastricht. De klassieke autobeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. Entreekaarten zijn online met korting te koop. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. www.interclassicsmaastricht.nl  
 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht