Stem op BBB Maastricht

BBB Maastricht is in de race voor de Gouden Giraffe Event Awards in de categorie Beurzen. De nieuwe opzet van het succesvolle driedaagse horeca event is afgelopen oktober zeer goed ontvangen. We zijn dan ook verheugd dat we meedingen voor deze prestigieuze prijs voor effectieve, onderscheidende evenementen.

Vrijdag 10 februari is de Gouden Giraffe Awardshow in DeFabrique (Utrecht). In de middag presenteren alle genomineerden tijdens Learn From The Best live voor de jury en 600 eventprofessionals en opdrachtgevers hun case. Daarbij zal de jury de laatste vragen stellen om later die avond de winnaars bekend te maken. Daarnaast wordt er een Publieksprijs uitgereikt. Tot vrijdag 27 januari kunt u uw stem uitbrengen. Mogen wij op uw stem rekenen?

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht