Tweede editie Euro Cycling XP geannuleerd

Na een succesvolle en gezamenlijk georganiseerde eerste editie in oktober 2017 heeft de initiator van Euro Cycling XP begin dit jaar besloten de tweede editie niet meer als co-productie met MECC Maastricht, maar zelfstandig te organiseren. De organisatie heeft nu helaas besloten om Euro Cycling XP 2018, dat plaats zou vinden van 19 t/m 21 oktober in MECC Maastricht, te annuleren.

Het doel van Euro Cycling XP was een interactief en kwalitatief hoogstaand evenement neer te zetten voor de sportieve fietser. Een beursvloer gevuld met exclusieve merken en innovatieve producten en een actief programma met grote wielernamen en -teams hadden de wielrenner, mountainbiker, triatleet en BMX liefhebber moeten inspireren, motiveren en sportief uitdagen. Het is de organisatie helaas niet gelukt om dit een tweede keer te realiseren en zij hebben moeten concluderen dat het organiseren van een evenement een vak apart is.

Rob van de Wiel: “MECC Maastricht is al meer dan 30 jaar host en organisator van succesvolle, internationale beurzen en evenementen zoals TEFAF, InterClassics Maastricht/Brussels, BBB Maastricht/ Folie Culinaire en Jumping Indoor Maastricht. Euro Cycling XP was een titel waar wij heel erg in geloofden. Een wielerevenement als dit past perfect bij de regio Maastricht, in het hart van het wielerlandschap, waar in het seizoen duizenden wielerfanaten hun weg vinden door de heuvelachtige Euregio. Dat is de reden dat wij in 2017 als partner Euro Cycling XP zijn ingestapt. De ambitie was na die eerste editie vorig jaar oktober, om het evenement dit jaar naar een nog hoger niveau te tillen. Wij vonden het dan ook erg spijtig dat de organisatie ervoor koos niet meer als co-productie verder te willen gaan en wij betreuren het natuurlijk nog meer dat het niet gelukt is om een tweede succesvolle editie te realiseren.”

Voor meer informatie en de gevolgen voor exposanten, bezoekers en (media)partners verwijzen wij u naar de organisatie van Euro Cycling XP – eurocyclingxp.com.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht