Voorverkoop NK BOKSEN in MECC Maastricht gestart

Maastricht, De voorverkoop, van de door SCM-Boxing georganiseerde kampioenschappen Olympisch Boksen 2018 op zaterdag 16 en zondag 17 juni in het Mecc Maastricht zijn vanaf vandaag gestart. Het is voor het eerst dat de organisatie van het NK elite onder supervisie van de Nederlandse Boksbond werd uitbesteed aan een vereniging.

Een bewijs dat SCM-Boxing met de organisatie van de eigen, succesvolle gala’s in de afgelopen jaren veel goodwill heeft opgebouwd. Het bestuur van de BoksBond is er dan ook heilig van overtuigd dat de organisatie van het NK in goede handen is. 

Alle Nederlandse boksers vinden het nog steeds een bijzondere eer om kampioen te worden en de felbegeerde gordel in ontvangst te mogen nemen. Voor eigen publiek de beste zijn en toegejuicht worden, is toch iets anders dan winnen in het buitenland. Peter Mullenberg, Enrico Lacruz, Nouchka Fontijn, Roy Korving, Max van der Pas en alle anderen zijn allemaal beretrots op een kampioenschap. Het Maastrichtse publiek gaat dan ook genieten van vele spannende, hectische partijen van hoog niveau.

Toegangskaarten zijn te koop via: scm-boxing.nl
Na reserveren via info@scm-boxing.nl is contante voorverkoop ook mogelijk  op de trainingslocatie van SCM-Boxing.
Vip tickets (luxe zitplaats om de ring inclusief drinken en amuses) alleen te bestellen via info@scm-boxing.nl

Het NK Boksen start op 16 juni om 17.00 uur en 17 juni om 14.00 uur. De zaal is 1 uur voor aanvang open voor publiek. 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht