Beurzen

Centrale ligging in de Euregio

Het MECC biedt beursorganisatoren een scala aan mogelijkheden, afgestemd op specifieke wensen en eisen. Veel organisatoren kiezen voor het MECC vanwege de centrale ligging in de Euregio en Europa. Zij hebben de beste ervaringen opgedaan in het MECC met (internationale) vakbeurzen en (Euregionale) publieksbeurzen.

In top 3 grootste beurs- en expositiecentra van Nederland

MECC Maastricht is na RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht het derde beurs- en expositiecentrum van Nederland. Zowel in oppervlakte als in aantal beurzen en exposities.

Publieksbeurzen

Publieksbeurzen

Organisatoren van publieksbeurzen kiezen voor MECC Maastricht
Met een eigen NS-station plus bushalte, gelegen aan een kruispunt van autosnelwegen en voorzien van ruim voldoende (overdekte) parkeerplaatsen biedt het MECC alle ruimte voor consumenten om in grote massa’s een publieksbeurs in het MECC te bezoeken.

Multifunctioneel en flexibel
Organisatoren van publieksevenementen kiezen niet alleen voor de ligging voor het MECC. Het is het multifunctionele karakter van het MECC dat organisatoren op maat kan bedienen. Flexibel in toepassing en multifunctioneel in gebruik. Van een meeting voor 20 personen tot een publieksbeurs van 30.000 m².

Testimonials

Vakbeurzen

Vakbeurzen

Organisatoren van vakbeurzen kiezen voor MECC Maastricht
MECC Maastricht is een voor de hand liggende keuze voor organisatoren van inter)nationale vakbeurzen. Vanwege:

  • De centrale ligging van Maastricht
  • De mogelijkheden van het MECC
  • De bereikbaarheid en de uitstraling
  • De 4.000 hotelbedden in en rond Maastricht

25 jaar ervaring
De definitieve keuze voor het MECC is echter vaak gebaseerd op de professionele toewijding van de MECC-medewerkers. Ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van beurzen en de gastvrije manier van werken maken dat beursorganisatoren steeds weer kiezen voor het MECC. Keer op keer.

Testimonials


BOVEN