Bedrijfs(evenementen)

Alles onder één dak

Het MECC biedt ongekende mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen en succesvolle (bedrijfs)evenementen. Alles kan in het MECC onder één dak plaatsvinden: feesten, eten & drinken, overnachten, een expositie, een congres, vieren van een jubileum…  En dat allemaal op loopafstand van Maastricht, een van de meest authentieke en sfeervolle steden van Europa.

Bedrijfsarrangementen

MECC Maastricht is dé plaats om ontmoetingen tot een succes te maken
MECC Maastricht is de plaats om ontmoetingen tot een succes te maken. Met evenementen als InterClassics & TopMobiel, Business Experience en TEFAF heeft het MECC sublieme netwerkevents in huis. Met het inzetten van onze MECC-suites maken wij ook voor u graag een topaanbod op maat.

Van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten tot recepties en vergaderarrangementen
De locatie is optimaal bereikbaar en er zijn voldoende (overdekte) parkeerplaatsen. U kunt gebruik maken van standaard vergaderarrangementen of wij maken een aanbod op maat. U kunt daarbij denken aan: bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, productpresentaties, relatiedagen, recepties en jubilea, congressen & seminars, trainingen, beurzen & exposities, vergaderarrangementen (vanaf 20 personen).

Testimonials

Publieksevenementen

Voor grote dance-events, concerten, sportevenementen
Elke evenementenorganisator kent de ongekende mogelijkheden die een 10.000 m² vrije ruimte biedt. Zeker in combinatie met een aangrenzende, gespiegelde hal van eveneens 10.000 m² en een afzonderlijk te gebruiken én erbij te betrekken hal van 7.500 m² groot, plus een 2.500 m² grote gestoffeerde ruimte.

Het MECC is gastheer voor grote festivals, dance-events, concerten, sportevenementen, culturele manifestaties. Maar ook kleinschalige events zijn van harte welkom.

Weten wat het MECC voor uw publieksevenement kan betekenen? Danny Hulscher is uw expert.


BOVEN