MECC MAASTRICHT BEYOND BOUNDARIES

Het verhaal van MECC gaat over een team van mensen. Een team dat handelt vanuit de overtuiging om meer te geven dan verwacht. Het klinkt eenvoudig. Maar dat is het niet. Het is dat attente telefoontje wanneer je klant een belangrijke dag heeft, het flesje wijn dat als geschenk voor je klaar staat als je bij ons op bezoek bent geweest, het pro-actief meedenken over een breed scala van vraagstukken en zelfs de bereidheid om nachts je bed uit te komen wanneer men je nodig heeft. Voor ons is niets te gek. Waarom? Voor ons is maar één onderdeel echt belangrijk: het succes van onze klanten. Om dat te bereiken, zijn we bereid verder te gaan dan verwacht. We zoeken de grenzen op van verwachtingen. Het doel is ze te overtreffen. Oftewel, voorbij de grenzen gaan om boven onszelf uit te stijgen. Niet alleen in klanttevredenheid. Ook in de letterlijke vorm. Vanuit het MECC kunnen onze klanten de grenzen over. Om boven zichzelf uit te stijgen. Als een poort naar Europa met drie landsgrenzen binnen een half uur rijden. Een unieke mix waarin wij geloven. Een mix die met twee woorden te vatten is. Bent u daar naar op zoek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Missie & Visie

Missie

Het product van MECC Maastricht is succes. Wij bieden organisatoren, deelnemers en bezoekers van beurzen, congressen en evenementen het maximale succes door onze flexibele opstelling, onze optimale service en onze ondernemende instelling. Als modern beurs- en congrescentrum draagt MECC Maastricht daarmee nadrukkelijk bij aan de (economische) aantrekkelijkheid van Maastricht.

Visie

MECC Maastricht biedt een succesvol partnership. MECC Maastricht overtreft de verwachtingen van partners door continu operationeel en commercieel te excelleren. Hiermee worden beoogde doelen gerealiseerd of overtroffen. 

Raad van Commissarissen


  • J.H.M. Lamkin, Chairman of the Supervisory Board
  • Prof. Dr. J.W.C.M. Cobbenhagen, Commissioner
  • L.J.H.M. van der Grinten, Commissioner

Management Team MECC Maastricht

Rob van de Wiel
Rob van de WielManaging Director+31 (0)43 38 38 383Op verzoek / on request
BG
Sven Wiertz
Sven WiertzManager Event Services+31 (0)6 10 02 88 89s.wiertz@mecc.nl
BG
Frank Mimpen
Frank MimpenCommercial Director+31 (0)6 10 88 16 49f.mimpen@mecc.nl
BG
Erik Panis
Erik PanisBusiness Unit Manager Exhibitions+31 (0)6 20 88 60 94e.panis@mecc.nl
BG
Erik van den Brink
Erik van den BrinkManager Finance en Control+31 (0)6 21 51 71 17e.vd.brink@mecc.nl
BG
Petra van Leeuwen
Petra van LeeuwenHR Manager+31 (0)6 11 24 21 34p.v.leeuwen@mecc.nl
BG
Lars Wolfs
Lars WolfsManager Building & Facilities+31 (0)6 12 08 24 77 l.wolfs@mecc.nl
BG

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
greenkey_flat.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht