MECC Maastricht Beste Congreslocatie van Nederland 2015

Maastricht, 26 januari 2016 - MECC Maastricht is uitgeroepen tot Beste Congreslocatie van Nederland 2015. Deze prestigieuze prijs werd gisteren uitgereikt tijdens het Meetings Business Event in Rotterdam, waar de branche in grote getale aanwezig was.

MECC Maastricht is in september vorig jaar met 15 andere locaties genomineerd voor de Meetings Awards in de categorie Beste Congreslocatie van het jaar. Op basis van onder andere de service, ligging, originaliteit, bereikbaarheid en catering werd MECC Maastricht genomineerd voor de award. Op basis van online uitgebrachte stemmen heeft een notaris bepaald dat MECC Maastricht de meeste stemmen heeft gekregen.     

Senior Marketing & Communication Manager Peter Bardoul: “We zijn zeer trots op deze award. Met ons team van 55 gedreven en ondernemende medewerkers doen we dagelijks ons uiterste best om congressen, beurzen en evenementen tot een succes te maken. Dat dit haar vruchten afwerpt blijkt wel uit de gemiddelde klantwaardering van 7,9. De award is een mooie aanmoediging om ernaar te streven de beste te blijven. Ook de investering van 27,2 miljoen die we de komende jaren in MECC Maastricht gaan doen draagt bij aan een beloftevolle toekomst.”      

BOVEN