Accreditatie en persvragen

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom bij de door MECC Maastricht zelf georganiseerde (vak)beurzen, congressen en andere evenementen. Ook bij de meeste door derden in MECC Maastricht georganiseerde activiteiten is dit het geval. Specifieke informatie over accreditatie is te vinden op de website van het betreffende event. Algemene vragen over MECC Maastricht kunnen via het contactformulier worden gesteld. Natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord. U kunt de afdeling Marketing Communicatie van het MECC bereiken via:

  • T: +31(0)43 38 38 373
  • E: communicatie@mecc.nl

Perskamers

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom in de perskamers van het MECC waar alle faciliteiten aanwezig zijn om ter plekke nieuws te verwerken. Er is een gastvrouw om vragen te beantwoorden, een garderobe en persinformatie over het betreffende event. Waardevolle apparatuur kan in bewaring worden gegeven. De perskamers van het MECC fungeren als uitvalsbasis en flexkantoor voor de pers.

Parkeren

Vertegenwoordigers van de media kunnen na accreditatie vrij gebruik maken van de parkeerfaciliteiten. Voor cameraploegen en zendauto’s zijn op aanvraag speciale parkeerplaatsen beschikbaar. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing Communicatie.

BOVEN