MECC Career

Ben jij Dedicated?

Gedreven


Flexibel


Opgewekt


Ondernemend


Ben jij die creatieve professional met lef? Heb jij passie voor het vak en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is MECC Maastricht op zoek naar jou!

Wist jij dat MECC Maastricht al bijna 30 jaar dé congres- en evenementenlocatie van Maastricht & regio is? Wij zijn een solide en stabiele organisatie met een rijke geschiedenis, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat. Heb jij het in je, dan krijg je hier de kans het verschil te maken. We doen namelijk bijna alles om ervoor te zorgen dat onze klanten succes bereiken en tevreden is. Onze slogan is dan ook 'Dedicated to your Success'. Ben jij ook dedicated? MECC Maastricht biedt uitdagende functies waarin je een stevige bijdrage kan leveren aan het succes van de organisatie.

Heb jij het in je? Check dan onze vacatures en stageplekken.

Werkgeverschap

Ontwikkelbudget

Elke medewerker heeft jaarlijks een naar eigen inzicht in te zetten opleidingsbudget, om zijn kennis en/of vaardigheden op zijn of haar vakgebied te verrijken.

Vitaliteitsweek
Hoofdmassage, verse smoothies, gezamenlijke workout of een kunstroute lopen samen met de collega’s. Tijdens de vitaliteitsweek geeft MECC je de kans de batterij even helemaal op te laden tijdens werktijd.

Maandborrel
Gezellig borrelen met je collega’s, napraten over de week met een biertje of wijntje erbij, altijd met een bitterbal. Vaste prik.
Collega dag
 Tijdens collega dag ga je met je collega’s erop uit. Naar de Ardennen of lekker BBQ-en, in een informele sfeer.
Never a dull moment
Sterrenkoks fotograferen, met je stalen neuzen op een hoogwerker, in het MECC is elke dag weer anders!
Evenemententoegang
Lekker naar de 90's party, of paarden zien springen tijdens JIM. Als MECC-er kun je altijd overal bij zijn. Voor MECC-ers is de toegang vaak gratis.

 

MECCers aan het woord

  • De Cultuur


    Het geheel van normen, waarden en omgangsvormen in een groep – daar begint het mee. Alleen met een team kun je winnen. En verder: geen vast prijsbeleid, geen starre processen, maar een ondernemende geest. Praat met een klant. Zeg: je komt met je tas uit het vliegtuig en loopt rechtstreeks naar je stand. De rest regelen wij. Als je zo werkt, komt de beloning vanzelf: voor je team, voor je bedrijf, voor de stad.’

    Rob van de Wiel | Algemeen Directeur
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
team150.png
0
Aantal medewerkers:
sneaker150.png
0
Aantal mensen op sneakers
cup150.png
0
Score werkgever
pil150.png
0
Ziekteverzuim

Heb je nog een vraag voor HRM?

Onze stagiaires aan het woord

BOVEN