Veelgestelde vragen André Rieu

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen omtrent de kerstconcerten van André Rieu.

Kerst met André Rieu

Tickets

Kan ik bij MECC Maastricht tickets bestellen?

Het is niet mogelijk om tickets te bestellen via MECC Maastricht. Via deze link kun je tickets bestellen voor de shows van André Rieu.

Hoe kan ik rolstoel/ begeleider tickets bestellen?

Voor rolstoel/ begeleider tickets dien je telefonisch contact op te nemen met de organisatie, zij zijn te bereiken via: +31 (0)20 – 299 36 47.

Hoe maak ik een groepsboeking?

Voor een groepsboeking dien je contact op te nemen met de organisatie via de mail, je kunt mailen naar: groups@andrerieu.com

Ik heb een vraag over mijn ticket besteld bij PayLogic?

Voor vragen omtrent bestelde tickets bij Paylogic verwijzen je graag door naar de klantenservice van Paylogic, te bereiken telefonisch via +31 (0)20 – 299 36 47 of  per mail via customerservice@paylogic.com.

Ik heb mijn tickets ontvangen, maar we zitten niet naast elkaar?

Voor deze vraag verwijzen wij je graag door naar de ticketorganisatie waar jij je tickets hebt besteld.

Ik heb een arrangement geboekt (ticket + hotel) en heb daar een vraag over?

Voor deze vraag verwijzen wij je graag door naar André Rieu Travel, te bereiken via Tel: 0031 (0)85-4880680 of Mail: travel@andrerieu.com.

Parkeren

Is er voldoende parkeergelegenheid bij het MECC?

MECC Maastricht heeft voldoende parkeerterreinen rondom het gebouw.

Wat betaal ik voor mijn parkeerkaart?

Parkeren bij MECC Maastricht is € 3,50 per uur of een deel daarvan, met een maximum van € 16,00 per kalenderdag (eerste 30 minuten gratis).

Wij zijn een touringcarbedrijf, waar moeten wij parkeren?

Touringcars kunnen parkeren op P4 voor Hoofdingang.

Waar zijn de parkeerplaatsen voor mindervaliden?

Parkeren voor mensen die minder valide zijn is mogelijk bij MECC Maastricht op meerdere parkeerplaatsen. Op P4 (bij de hoofdentree) zijn 6 mindervaliden- parkeerplaatsen en in P1 zijn op iedere etage 2 mindervaliden- parkeerplaatsen tot een totaal van 12. Deze zijn gelegen direct naast de liftschachten. Echter om gebruik te mogen maken van deze parkeerplaatsen heeft u een invalidenkaart nodig om geen bekeuring te krijgen.

Bereikbaar- en toegankelijkheid

Ik wil met het openbaar vervoer komen, hoe geraak ik bij het MECC?

Station Maastricht-Randwyck ligt op 250 meter afstand van MECC Maastricht en is aangesloten op een internationaal spoorwegennet. Bovendien is er een regelmatige verbinding met Maastricht Centraal, dat is aangesloten op het (inter)nationaal spoorwegennet. Plan je reis via 9292.

Kan mijn rollator mee in de zaal?

De rollator mag mee in de zaal, maar zal gedurende het concert geparkeerd moeten worden op de rolstoel/rollator parking. Ter plaatse hebben wij personeel dat hierbij kan ondersteunen.

Waar kan ik mijn rolstoel achterlaten?

Klanten met een specifiek rolstoelticket kunnen met rolstoel plaatsenemen in het rolstoel vak. Klanten zonder rolstoeltickets, maar komen wel opdagen met rolstoel mogen tot aan hun plek met de rolstoel, deze dient gedurende het concert geparkeerd te worden op de rolstoel/rollator parking. Ter plaatse hebben wij personeel wat hierbij kan ondersteunen.

Overig

Van welk materiaal zijn de stoelen?

Alle zitplaatsen zijn plastic stoelen.

Is er een tribune m.a.w. heb ik voldoende zicht?

Er zijn vloerplaatsen (vak 1 tot 8) en tribune plaatsen (overige vakken), overal is er goed zicht op de bühne (als in: er is geen zichtbelemmering). Tevens hangen er aan beide kanten van het podium grote schermen.