Zelfstandig monteur evenementen

Zelfstandig monteur evenementen

Word jij enthousiast van elektra, trussen, motoren en verlichting? Ben je een échte aanpakker met technisch inzicht? En ben je op zoek naar een goedbetaalde baan met mooie groeikansen? Lees dan vooral verder…

Wie is Mansveld Expotech?
Wij zijn Mansveld Expotech, onderdeel van Mansveld Techniek, een familiebedrijf waarin ruim 350 specialisten al 60 jaar met trots en passie projecten realiseren in alle disciplines binnen de elektro- en evenemententechniek. Mansveld Expotech adviseert, ontwerpt, verhuurt en installeer alle technische voorzieningen voor de Live communication branche; beurzen, tentoonstellingen, congressen en evenementen. Door de inzet van rigging, licht, beeld, geluid, energie en ICT helpen we onze klanten om nationale en internationale events succesvol te laten zijn.

Wat ga je doen?
Als Zelfstandig monteur evenementen kom je terecht in het hechte team MECC en voer je montage-, demontage- en onderhoudswerkzaamheden uit aan elektrotechnische producten en installaties. Daarnaast werk je met verlichtings- en truss systemen. Dagelijks sta je in contact met onze klanten en daarmee ben je het visitekaartje van de organisatie. Je bent voornamelijk werkzaam in het evenementencomplex van MECC Maastricht, maar kunt ook ingezet worden op andere evenementen locaties.

Herken je deze competenties in jezelf?
Voor een succesvolle en duurzame samenwerking moet er uiteraard een goede match kunnen zijn tussen jou, de Mansveld organisatie en team MECC. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over een aantal specifieke kwaliteiten beschikt. Allereerst ben je integer en in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Daarbij heb je een hands on mentaliteit en ben je (elektro)technisch ingesteld. Je bent flexibel en stressbestendig en begrijpt dat onregelmatig werken en deadlines nu eenmaal bij onze branche horen. Gezien de aard van het werk, is een elektrotechnisch vakdiploma op minimaal MBO2 niveau vereist. Als je ervaring hebt in een soortgelijke functie in de branche, is dat een pré, maar niet noodzakelijk. Dat geldt ook voor het rijbewijs B.

Zie jij jezelf bij ons werken?
Dan is het goed om te weten dat Mansveld Expotech jou onder andere het volgende kan bieden:

  • Een uitdagende functie waarin je je positief kunt onderscheiden door mooie technische projecten te realiseren.
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, met perspectief op een vaste aanstelling.
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de cao
  • Technisch installatiebedrijf, dat past bij de functie, het opleidingsniveau en de ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
  • Een pensioenverzekering bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek.
  • Alle tools, waaronder een smartphone van de zaak, die je werk zo makkelijk mogelijk maken
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en kansen om jezelf door te ontwikkelen.

En verder?!
Een fijne en nette werkomgeving, waarin je werkt met betrokken en enthousiaste collega’s, die persoonlijke aandacht combineren met professionele dienstverlening en die plezier maken ook belangrijk vinden. De regelmatige feestjes en activiteiten van de personeelsvereniging helpen daarbij.

Interesse of vragen over deze vacature?
Aarzel dan niet en neem direct contact op met HR manager Sebastiaan Lem. Je kunt hem telefonisch bereiken via 06-41999486 of een e-mail sturen naar sebastiaan.lem@mx.nl. Als je wilt solliciteren op deze vacature ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en cv. We nemen dan direct persoonlijk contact met je op.