Organiseer jouw event

Organiseer jouw event

Je voelt dat het goed zit

Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het aangename besef dat je event in goede handen is. Het vertrouwen dat alles goed wordt geregeld. Het is de aandacht voor details waarmee we je verrassen. De grondige voorbereiding en de vlekkeloze uitvoering. Of je nu organisator, exposant of bezoeker bent. De uitzonderlijke ervaring van vijfsterren- service; daar doen we het voor. We geloven in een informele aanpak. Hoe persoonlijker ons contact, des te beter kunnen we ons inleven. Des te beter begrijpen we wat je van ons verlangt. Zo effenen we de weg voor jouw perfecte evenement. Want dat is het doel.

Of bekijk zelf de mogelijkheden…

Organiseer jouw conferentie

Al meer dan drie decennia zijn wij de vertrouwde locatie van vele internationale congressen, beurzen en evenementen. Met ons gloednieuwe congrescentrum kunnen wij nu nog beter aansluiten op de wensen en behoeften van onze klant. Alles is erop gericht om de faciliteiten, mogelijkheden en uitstraling naar het hoogste niveau te brengen.

Organiseer jouw beurs

Onze venue beschikt over veel mogelijkheden voor flexibele configuratie voor het organiseren van een succesvolle publieks- of vakbeurs. Ons gloednieuw en modern congrescentrum kan eenvoudig gecombineerd worden met de drie beurshallen en tevens verbinding maken met de Expo Foyer en Brightlands Foyer. Wij bieden een breed scala aan faciliteiten en services aan om je te helpen bij elke stap bij het organiseren van jouw beurs, vanaf een gedegen voorbereiding tot een vlekkeloze uitvoering. Het is dan ook niet voor niets dat MECC Maastricht al meer dan 30 jaar host is van TEFAF, ‘s werelds meest gerenommeerde kunstbeurs.

Organiseer jouw zakelijk event

Graag denken wij volledig met je mee om event te organiseren dat precies aan jouw wensen voldoet, ongeacht de grootte of gelegenheid, zoals diploma-uitreikingen, een live-evenement, sportevenement en privé-evenement.

Organiseer jouw medisch congres

Maastricht, de meest Europese stad van Nederland, zal je verrassen met haar rijke historie en geschiedenis, maar laat je niet misleiden door het oude, want innovatie en wetenschap floreren hier: Maastricht where heart meets matter. MECC Maastricht is al meer dan drie decennia de vertrouwde locatie voor vele medische congressen. Door de intensieve samenwerking met onder meer de Brightlands Maastricht Health Campus, Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+), Universiteit Maastricht en Maastricht Convention Bureau biedt MECC Maastricht het ideale platform tot kennisoverdracht en is daardoor leading in meerdaagse, internationale medische congressen.

Organiseer jouw hybride event

Ons professionele team staat klaar om jou te begeleiden van begin tot eind. De unieke combinatie van onze MECC Studio, drie evenementenhallen, het volledig vernieuwde congrescentrum met twee auditoria en 55 break-out rooms maakt MECC Maastricht de perfecte locatie voor jouw live, online of hybride evenement.

Organiseer jouw seminar

Op zoek naar een locatie voor het organiseren van een seminar? Wij bieden ruimte voor zowel kleinere groepen evenals mogelijkheden voor enkele honderden deelnemers. Onze energieke denkers en doeners denken graag met je mee om de ideale situatie te creëren voor het organiseren van jouw seminar.

Organiseer jouw symposium

Op zoek naar een locatie voor het organiseren van een symposium? Wij bieden ruimte voor zowel kleinere groepen evenals mogelijkheden voor enkele honderden deelnemers. Onze energieke denkers en doeners denken graag met je mee om de ideale situatie te creëren voor het organiseren van jouw symposium.

Organiseer jouw vergadering

Onze 55 splinternieuwe vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en bieden multifunctionele mogelijkheden om effectief te vergaderen. Onze ruimtes zijn flexibel in opstelling en inrichting voor zowel kleine als grote groepen.

Organiseer jouw event

Van intieme events tot volle zalen. Bij MECC Maastricht kunnen en doen we het allemaal. We hebben een breed pakket aan services die ieder verzoek mogelijk maken. Met onze persoonlijke aanpak, 5-sterren service en oog voor detail brengen wij ieder event naar the next level.

What is your Beyond Boundaries event?

We can help

Meet our stars

Heb je een grenzeloos idee? Bel of mail ons en wij bespreken graag wat er allemaal kan!

Thom Nijsten

Business Development Managerthom.nijsten@mecc.nlMAIL+31620598246CALLV-card#BUSINESS DEVELOPMENT#CORPORATE EVENTS

Isa Smeets

Assistant Organiser Servicesisa.smeets@mecc.nlMAIL+31622390397CALLV-card#PROJECT MANAGEMENT

Jop Thissen

Manager Business Developmentjop.thissen@mecc.nlMAIL+31620495508 CALLV-card#BUSINESS DEVELOPMENT#BUSINESS DEVELOPMENT MANAGEMENT#CORPORATE EVENTS#MANAGEMENT

Maxime Magermans

Project Manager maxime.magermans@mecc.nlMAIL+31651505746CALLV-card#ORGANISER SERVICES#PROJECT MANAGEMENT

Jeroen Jacobs

Project Manager jeroen.jacobs@mecc.nlMAIL+31613728479CALLV-card#ORGANISER SERVICES#PROJECT MANAGEMENT

Oana Cipca

Business Development Manager oana.cipca@mecc.nlMAIL+31623508992CALLV-card#BUSINESS DEVELOPMENT#EXHIBITIONS

Sandra van den Berk

Business Development Manager sandra.vandenberk@mecc.nlMAIL+31631020773CALLV-card#ASSOCIATIONS#BUSINESS DEVELOPMENT

Charles Beckers

Business Development Manager charles.beckers@mecc.nlMAIL+31615125097CALLV-card#BUSINESS DEVELOPMENT#MEDICAL ASSOCIATIONS