Testimonials

Testimonials

We zijn ambitieus en gaan heel ver om je verwachtingen te overtreffen. Dat onze accommodatie staat als een huis is vanzelfsprekend. Hét verschil is de zorg waarmee we jou omringen. Onze mensen maken dat verschil. Vakmensen met een duidelijke focus: uitvinden wat precies jouw speciale wensen zijn, om ze daarna zo goed mogelijk te vervullen. Energieke denkers en doeners die steeds weer streven naar de beste oplossing. Gedreven dienstverleners die de lat hoog durven leggen, met een aanstekelijk plezier. Niets is ons te gek. Daag ons maar uit, we hebben er zin in.

Best conference loation

Prof. dr. Michael Jacobs

Vaatchirurg
Directeur van het hart & vaatcentrum
Oprichter van European Vascular Center (EVP)

 

“Al meer dan 13 jaar is MECC Maastricht onze vertrouwde omgeving en met de nieuwbouw en upgrade krijgen we nog meer fantastische mogelijkheden om EVC maximaal te etaleren. Er zijn maar heel weinig congrescentra in de wereld met een dergelijk perfecte infrastructuur waar EVC honderden workshops kan organiseren. En dat in de prachtige stad Maastricht waar onze duizenden deelnemers elk jaar enorm graag naar toe komen!”

Nick Bos

Vice-President Universiteit Maastricht

 

“Het recentelijk verbouwde MECC Maastricht is een prima locatie voor onze studenten om in een rustige omgeving hun examens af te leggen. Het congrescentrum voldoet in zijn nieuwe staat aan onze wensen. Daarnaast ligt MECC Maastricht gunstig t.o.v. onze faculteiten in Randwyck en is ook  het stadcentrum nabij. Voor studenten die elders wonen is de nabijheid van NS station Randwyck belangrijk.   Naast het feit dat wij de ruimtes hard nodig hebben om examens te faciliteren, draagt de centrale liggen van MECC Maastricht bij aan onze keuze om onze examens bij MECC Maastricht plaats te laten vinden.”

Noortje Sax

Directeur Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)

 

“We zijn verheugd om ons congres in Maastricht te organiseren. Het nieuwe congrescentrum van MECC Maastricht sluit naadloos aan bij onze ambities om ons congres verder te professionaliseren. We hebben het volste vertrouwen in ons partnership.”

Bas Bekkers

Cardioloog

 

“Het fantastische aan Maastricht als congresdestinatie is dat het een heel overzichtelijke stad is met een bijzonder gemoedelijke sfeer. Ik zal nooit een echte Maastrichtenaar worden, maar ik voel me hier meer thuis dan op welke andere plek ook.”

Frank Heijmann

Head of Trade Relations at The Netherlands Customs

 

“De Europese historische relevantie en het zeer innovatieve en internationale karakter van de regio maakten de stad Maastricht tot een uitstekende locatie om de World Customs Organization Technology Conference & Exhibition te organiseren. Maar liefst 140 nationaliteiten waren enorm onder de indruk van het aanbod van de stad. De sterk samenwerkende lokale organisaties hebben zich enorm ingespannen om de conferentie tot een succes met internationale impact te maken. MECC Maastricht heeft een team van professionals van hoog niveau, een eersteklas locatie en uitstekende arrangementen.”

Jessica Pagonis

Advancing Optics and Photonics Worldwide
Director, Meeting Operations

 

“Onlangs hielden we onze conferentie in het pas gerenoveerde MECC Maastricht en het was uitstekend. Het was de eerste conferentie sinds de pandemie dat wij onze deelnemers weer persoonlijk konden ontmoeten. Iedereen was zeer positief over de locatie. De deelnemers vonden het geweldig hoe open de ruimte was en de algehele indeling van de diverse ruimtes was perfect voor het hosten van ons programma. Het personeel was ook fantastisch. Van de vroege pre-conferentieplanning tot en met de uitvoering ter plaatse, iedereen was geweldig om mee samen te werken. MECC hielp ons ook met het regelen van gratis busvervoer van en naar het congrescentrum, wat zeer gewaardeerd werd door onze deelnemers. Samenvattend, het was een geweldige ervaring en ik raad iedereen, die op zoek is naar een venue in Europa, ten zeerste aan om MECC Maastricht te overwegen.”

Partners:

PCMA
Arena
Healthcare Venue

Raad van Commissarissen

MECC Maastricht is een zelfstandige BV met een onafhankelijke Raad van Commissarissen en één statutair directeur. De aandelen zijn volledig in handen van de Gemeente Maastricht die tevens eigenaar is van het vastgoed. MECC Maastricht BV is verantwoordelijk voor de exploitatie en draagt daarmee bij aan werkgelegenheid, economische spin-off en een positief imago voor stad en regio.

 

Samenstelling Raad van Commissarissen MECC Maastricht BV

Albert Verlinde

Dhr. A.C.M. (Albert) Verlinde | Voorzitter

 

Albert Verlinde is sinds 1 september 2018 lid van de Raad van Commissarissen en sinds 5 juli 2019 voorzitter. Van 2015 tot 2020 was hij directeur van Stage Entertainment Nederland. Als eigenaar van Albert Verlinde Producties is hij actief als producent van theaterproducties. Daarnaast is hij geregeld te zien bij televisie programma’s. Albert Verlinde is maatschappelijk betrokken bij diverse (culturele) stichtingen en sinds 4 januari 2021 lid van de gemeenteraad in Vught. (Foto Robin Kamphuis)

Marielle Heijltjes

Prof.dr. M.G. (Marielle) Heijltjes

 

Mariëlle Heijltjes is sinds 16 maart 2018 lid van de Raad van Commissarissen. Als hoogleraar Managerial Behavior is zij verbonden aan Maastricht University School of Business and Economics (SBE) en als Directeur van UMIO|Maastricht University is zij verantwoordelijk voor opleiding programma’s voor professionals en organisaties. Per 1 september 2022 is zij benoemd tot decaan van de School of Business and Economics.

Drs. C.J.W.M. (Lian) Doesburg RA

 

Lian Doesburg is sinds 1 september 2018 lid van de Raad van Commissarissen. Lian Doesburg is financieel professional vanuit haar eigen onderneming. Haar deskundigheid en ervaring als Register Accountant zet zij in bij diverse organisaties zowel in de profit als non-profit sector bij interim opdrachten op financieel en organisatorisch vlak. Zij combineert dit met werkzaamheden als docent. In maart 2022 is Lian Doesburg tevens benoemd tot commissaris bij Snowworld NV.

Met deze samenstelling zijn alle disciplines vertegenwoordigd en vullen elkaar goed aan.

Laatste nieuws