Testimonials

Testimonials

We zijn ambitieus en gaan heel ver om je verwachtingen te overtreffen. Dat onze accommodatie staat als een huis is vanzelfsprekend. Hét verschil is de zorg waarmee we jou omringen. Onze mensen maken dat verschil. Vakmensen met een duidelijke focus: uitvinden wat precies jouw speciale wensen zijn, om ze daarna zo goed mogelijk te vervullen. Energieke denkers en doeners die steeds weer streven naar de beste oplossing. Gedreven dienstverleners die de lat hoog durven leggen, met een aanstekelijk plezier. Niets is ons te gek. Daag ons maar uit, we hebben er zin in.

Prof. dr. Michael Jacobs

Vaatchirurg
Directeur van het hart & vaatcentrum
Oprichter van European Vascular Center (EVP)

 

“Al meer dan 13 jaar is MECC Maastricht onze vertrouwde omgeving en met de nieuwbouw en upgrade krijgen we nog meer fantastische mogelijkheden om EVC maximaal te etaleren. Er zijn maar heel weinig congrescentra in de wereld met een dergelijk perfecte infrastructuur waar EVC honderden workshops kan organiseren. En dat in de prachtige stad Maastricht waar onze duizenden deelnemers elk jaar enorm graag naar toe komen!”

Nick Bos

Vice-President Universiteit Maastricht

 

“Het recentelijk verbouwde MECC Maastricht is een prima locatie voor onze studenten om in een rustige omgeving hun examens af te leggen. Het congrescentrum voldoet in zijn nieuwe staat aan onze wensen. Daarnaast ligt MECC Maastricht gunstig t.o.v. onze faculteiten in Randwyck en is ook  het stadcentrum nabij. Voor studenten die elders wonen is de nabijheid van NS station Randwyck belangrijk.   Naast het feit dat wij de ruimtes hard nodig hebben om examens te faciliteren, draagt de centrale liggen van MECC Maastricht bij aan onze keuze om onze examens bij MECC Maastricht plaats te laten vinden.”

Noortje Sax

Directeur Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)

 

“We zijn verheugd om ons congres in Maastricht te organiseren. Het nieuwe congrescentrum van MECC Maastricht sluit naadloos aan bij onze ambities om ons congres verder te professionaliseren. We hebben het volste vertrouwen in ons partnership.”

Bas Bekkers

Cardioloog

 

“Het fantastische aan Maastricht als congresdestinatie is dat het een heel overzichtelijke stad is met een bijzonder gemoedelijke sfeer. Ik zal nooit een echte Maastrichtenaar worden, maar ik voel me hier meer thuis dan op welke andere plek ook.”

Ron Heeren

International Mass Spectrometry Conference 2022

 

“Onze kennispartners spelen een belangrijke rol in het mede mogelijk maken van wetenschappelijke congressen in Maastricht. Via nieuwe testimonial video’s, samen met regionale partners, laten we internationale congresorganisatoren nog beter zien wat Maastricht en regio aan expertises te bieden heeft. Zo was Prof. Dr. Ron Heeren, verbonden aan Universiteit Maastricht en oprichter van het Maastricht MultiModal Molecular Imaging Institure (M4I), als conference chair nauw betrokken bij de International Mass Spectrometry Conference 2022. Een unieke gelegenheid om ook M4I te profileren als het grootste imaging instituut van Europa, direct gelegen naast het MECC Maastricht.”

Jessica Pagonis

Advancing Optics and Photonics Worldwide
Director, Meeting Operations

 

“Onlangs hielden we onze conferentie in het pas gerenoveerde MECC Maastricht en het was uitstekend. Het was de eerste conferentie sinds de pandemie dat wij onze deelnemers weer persoonlijk konden ontmoeten. Iedereen was zeer positief over de locatie. De deelnemers vonden het geweldig hoe open de ruimte was en de algehele indeling van de diverse ruimtes was perfect voor het hosten van ons programma. Het personeel was ook fantastisch. Van de vroege pre-conferentieplanning tot en met de uitvoering ter plaatse, iedereen was geweldig om mee samen te werken. MECC hielp ons ook met het regelen van gratis busvervoer van en naar het congrescentrum, wat zeer gewaardeerd werd door onze deelnemers. Samenvattend, het was een geweldige ervaring en ik raad iedereen, die op zoek is naar een venue in Europa, ten zeerste aan om MECC Maastricht te overwegen.”

Partners:

Laatste nieuws