Contact

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik MECC Maastricht?

MECC Maastricht ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Maastricht-Randwyck en op een steenworp afstand station Maastricht-centraal. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en parkeren.

Wat zijn de openingstijden van MECC Maastricht?

Wanneer er geen evenementen plaatsvinden zijn de openingstijden van 08.00 tot 17.00 uur. De kantoren (aan de Duboisdomein 5a) zijn geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden / rolstoelgebruikers?

MECC Maastricht is prima toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Alle ruimtes zijn bereikbaar per lift, de gangpaden zijn vlak en ruim opgezet. Op elk niveau is een mindervalidentoilet aanwezig.

Parkeren voor mindervaliden is mogelijk op meerdere parkeerplaatsen. Op P4 (bij de Hoofdentree) zijn 6 mindervaliden parkeerplaatsen en in onze parkeergarage P1 zijn op iedere etage 2 mindervaliden parkeerplaatsen. Deze zijn gelegen direct naast de lift. Gelieve de officiƫle gehandicaptenparkeerkaart (GPK) voor de voorruit te plaatsen bij het gebruik maken van deze parkeerplekken.

Begeleiding van rolstoelgebruikers heeft alleen gratis toegang als het gaat om een beurs georganiseerd door MECC Maastricht zelf.

Wat zijn de huidige COVID maatregelen bij MECC Maastricht?

Vanaf woensdag 23 maart 2022 zijn er geen coronamaatregelen meer in Nederland. Maar er zijn wel adviezen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Met onderstaande basisadviezen kunnen we besmetting zo veel mogelijk voorkomen.

 

Basis maatregelen:

  • Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Klachten? Blijf thuis en doe een test.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.
  • Haal een vaccin, booster- of herhaalprik.

Mochten de maatregelen vanuit het kabinet weer aangescherpt worden dan zullen wij dit beleid volgen. Meer info check: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Kan MECC Maastricht me helpen bij het vinden van een hotel?

MECC Hotel Services is je graag behulpzaam bij het vinden van een hotelaccommodatie. Klik hier voor meer informatie over al onze services of hier een greep uit het grote aanbod aan accommodaties in onze omgeving.

Beveiliging eigendommen

MECC Maastricht is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Wij adviseren je om zelf toezicht te houden op je eigendommen. Bij verschillende evenementen is het mogelijk om een kluisje te huren.

Heb je een andere vraag? Of een tip of opmerking?


    Nieuwsbrieven

    Volg ons via onze nieuwsbrieven.


    MECC Maastricht (hoofdingang)

    Gaetano Martinolaan (navigatie adres)
    6229 GV Maastricht
    +31 (0)43 38 38 383
    info@mecc.nl

     

    MECC Maastricht (kantoren)

    Duboisdomein 5a
    6229 GT Maastricht
    +31 (0)43 38 38 383

    Social Media

    Gevonden voorwerpen