Contact

Veelgestelde vragen

Hoe bereik ik MECC Maastricht?

MECC Maastricht ligt op slechts 5 minuten loopafstand van station Maastricht-Randwyck en op een steenworp afstand station Maastricht-centraal. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en parkeren.

Wat zijn de openingstijden van MECC Maastricht?

Wanneer er geen evenementen plaatsvinden zijn de openingstijden van 08.00 tot 17.00 uur. De kantoren (aan de Duboisdomein 5a) zijn geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden / rolstoelgebruikers?

MECC Maastricht is prima toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Alle ruimtes zijn bereikbaar per lift, de gangpaden zijn vlak en ruim opgezet. Op elk niveau is een mindervalidentoilet aanwezig.

Parkeren voor mindervaliden is mogelijk op meerdere parkeerplaatsen. Op P4 (bij de Hoofdentree) zijn 6 mindervaliden parkeerplaatsen en in onze parkeergarage P1 zijn op iedere etage 2 mindervaliden parkeerplaatsen. Deze zijn gelegen direct naast de lift. Gelieve de officiƫle gehandicaptenparkeerkaart (GPK) voor de voorruit te plaatsen bij het gebruik maken van deze parkeerplekken.

Begeleiding van rolstoelgebruikers heeft alleen gratis toegang als het gaat om een beurs georganiseerd door MECC Maastricht zelf.

Kan MECC Maastricht me helpen bij het vinden van een hotel?

MECC Hotel Services is je graag behulpzaam bij het vinden van een hotelaccommodatie. Klik hier voor meer informatie over al onze services of hier een greep uit het grote aanbod aan accommodaties in onze omgeving.

Beveiliging eigendommen

MECC Maastricht is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Wij adviseren je om zelf toezicht te houden op je eigendommen. Bij verschillende evenementen is het mogelijk om een kluisje te huren.

Mobiele portable opladers

MECC Maastricht beschikt over een serie draagbare opladers, deze zijn per uur- of dagtarief te huren. De OneFlash oplaadpaal staat op diverse plekken in ons pand. Voor meer vragen over onze draagbare opladers helpen we u graag verder aan de informatiebalie.

Heb je een andere vraag? Of een tip of opmerking?


  Nieuwsbrieven

  Volg ons via onze nieuwsbrieven.


  MECC Maastricht (hoofdingang)

  MECC Maastricht (kantoren)

  Social Media

  Gevonden voorwerpen