Bar Bistro SAAM

An event space beyond possibilities

Ons restaurant ‘Bar Bistro SAAM’ is gelegen in ons congrescentrum aan het Forumplein en daarmee in het hart van de Brightlands Maastricht Health Campus. Een plek waar kennis gedeeld kan worden en waar sociale interactie tussen de verschillende (wetenschappelijke) instellingen en bedrijven uit de omgeving kan plaatsvinden.

In de hippe Bar Bistro SAAM kunnen onze gasten in het hart van de internationale Brightlands Maastricht Health campus genieten van een zakelijke lunch, diner of borrel op niveau.”

Bar Bistro SAAM is van maandag tot en met vrijdag de hele dag geopend voor lunch, borrel en diner. Daarnaast beschikt Saam over twee mooie ruimtes die geschikt zijn voor kleinere events en vergaderingen. De event space in het restaurant biedt mogelijkheden voor bijeenkomsten met een informeel karakter zoals borrels en recepties.

Openingstijden:
Bar Bistro SAAM is van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 21:00 uur.

Gratis parkeren:
Gasten van SAAM ontvangen een gratis uitrijkaart na lunch of diner. Houd hiervoor P4 aan van MECC Maastricht (navigatie: Gaetano Martinolaan).

We take care

Bij MECC Maastricht nemen we u al het tijdrovende werk uit handen. Wij helpen u bij elke stap in de organisatie van uw evenement, van een gedegen voorbereiding tot een vlekkeloze uitvoering. U krijgt een toegewijde en allround projectmanager toegewezen die goed luistert naar uw wensen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan extra faciliteiten en diensten, afgestemd op uw specifieke wensen. Met ons full-service pakket gaan wij verder dan de grenzen om uw verwachtingen te overtreffen en u te verrassen met een 5-sterren ervaring.

Catering
services

Wij adviseren u graag over en faciliteren uw cateringactiviteiten tijdens het evenement. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige cateringdiensten in verschillende prijsklassen, van lunch en diner tot borrel en feest.

Lees meer

Audiovisual
services

Ervaren professionals zullen zorg dragen voor al uw audiovisuele behoeften tijdens uw evenement. U heeft zelfs de mogelijkheid om te werken met onze ervaren in-house leverancier die al meer dan 30 jaar met ons samenwerkt.

Lees meer

MECC
Hotel Services

Ons in-house boekingskantoor kan uw hotelreserveringen in Maastricht en omgeving verzorgen. Dankzij onze langdurige relatie met lokale en regionale hotels, kunnen wij beschikbaarheid garanderen.

Lees meer

MECC
Exhibitor Services

Als one-stop-servicepunt ondersteunen wij u bij de voorbereiding van uw evenement. Wij bieden een full-service pakket dat garant staat voor een succesvolle en zorgeloze deelname.

Lees meer

Meet our stars

Heb je een grenzeloos idee? Bel of mail ons en wij bespreken graag wat er allemaal kan!

meet our stars