Services

Onze service kent geen grenzen

Ons ambitieuze karakter zorgt ervoor dat we tot het uiterste gaan om jouw verwachtingen te overtreffen. Onze locatie is de perfecte basis, wij zetten het stapje extra.

ORGANISEER JOUW EVENT

Onze mensen maken dat verschil. Vakmensen met een duidelijke focus: uitvinden wat precies jouw speciale wensen zijn, om ze daarna zo goed mogelijk te vervullen. Energieke denkers en doeners die steeds weer streven naar de beste oplossing. Gedreven dienstverleners die de lat hoog durven leggen, met aanstekelijk plezier. Niets is ons te gek. Daag ons maar uit, we hebben er zin in.

Exhibitor Services

Als een ‘one stop service point’ zorgen wij voor volledige ontzorging van jouw exposanten bij de voorbereidingen van de beurs. Wij bieden een full-service pakket aan met producten en services welke gemakkelijk en snel online besteld kunnen worden in een herkenbare webshop in de event huisstijl. Voor, tijdens en na de beurs is onze meertalige back office altijd bereikbaar voor persoonlijk advies, ondersteuning of speciale verzoeken. Wij nemen alle tijdrovende werkzaamheden uit handen (zoals regelen en inkopen van standbouw, controleren van standontwerpen, verwerken van individuele wensen van exposanten) en bieden deze service kosteloos aan.

Hotel Services

MECC Hotel Services is ons in-house boekingsbureau voor het reserveren van hotelkamers in Maastricht én regio. Vanwege onze jarenlange samenwerking met de hotels in Maastricht en omgeving, kunnen wij jou helpen om de beschikbaarheid van hotelkamers te garanderen, hotelkamers te boeken en het vervoer voor de deelnemers te regelen. MECC Hotel Services beschikt ook over een zeer gebruiksvriendelijk online reserveringssysteem waarin deelnemers met gemak hun eigen hotelkamers kunnen boeken.

Hospitality Services

Om onze service te optimaliseren hebben wij ervoor gekozen te werken met een vaste gespecialiseerde hospitality partner. Vermaat Groep is de partij die proactief met ons meedenkt en onze klanten, jou dus, volledig ontzorgt. Hospitality beyond boundares, een ambitie is past bij MECC Maastricht en onze klanten. Een samenwerking als deze stelt ons in staat organisatoren en bezoekers een breed assortiment van hoge kwaliteit te bieden inclusief streekgebonden producten en innovatieve foodconcepten. Op basis van het bezoekersprofiel kan de catering van jouw congres, beurs of evenement optimaal ingevuld worden. Om jou nog verder te ontzorgen, coördineert onze projectmanager de samenwerking en helpen wij jou graag bij het maken van de beste keuze.

Marketing
Services

Graag zetten wij onze kennis en jarenlange ervaring in voor het succes van jouw evenement. Hoe bereik je de juiste doelgroep, met welke boodschap en via welke kanalen? Onze betrokken marketingspecialisten staan klaar om jou te helpen. Profiteer van onze kennis, ervaring, tools, netwerk en promotiemiddelen. En ‘last but not least’ van onze persoonlijke aanpak. Wij hebben opvallende mogelijkheden om jouw doelgroep op een verrassende wijze te bereiken. Online en offline, indoor en outdoor, voorafgaand, tijdens en na het evenement.

Onze Beyond Boundaries services gaan nóg verder

Voorsprong in beeld, geluid en licht.
Met uitgebalanceerd geluid, licht en mediatechniek creërt onze inhouse partner Houben Souren een wereld die indruk maakt. Schakel Houben Souren in voor alle benodigde AV solutions om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Je vindt Bar Bistro Saam in ons complex, aan het Forumplein in Randwyck. Ons restaurant is zowel direct vanaf het plein als vanuit het MECC bereikbaar. Parkeren is mogelijk op P4, gasten van SAAM ontvangen een gratis uitrijkaart na een lunch of diner.

Vanzelfsprekend bieden wij jou als bezoeker/organisator gratis (basis) WIFI aan. Doorloop onderstaande stappen om gebruik te maken van onze gratis WIFI. Een beveiligde omgeving en/of snellere verbinding is mogelijk tegen een meerprijs.

– selecteer bij de instellingen op uw apparaat ons gratis netwerk MECC_FREE_WIFI;
– klik op “doorgaan” om de voorwaarden te accepteren;
– de MECC website wordt automatisch geopend, je kunt direct aan de slag!

Wij geloven in de kracht van
onze service en helpen u graag het perfecte event te organiseren

Vergaderen

Meet our stars

Heb je een grenzeloos idee? Bel of mail ons en wij bespreken graag wat er allemaal kan!

Tess Westheim

Assistant Officer Hotel & Exhibitor Servicestess.westheim@mecc.nlMAIL+31620886135 CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Maikel den Dekker

Digital Marketing Managermaikel.dendekker@mecc.nlMAIL+31622390382CALLV-card#COMMUNICATION#MARKETING#ONLINE

Beau Schwillens

Officer Hotel & Exhibitor Services beau.schwillens@mecc.nlMAIL+31433838308CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Annet Schmeitz

Assistant Officer Exhibitor, Hotel & Visitor Servicesannet.schmeitz@mecc.nlMAIL+31 (0)43 38 38 361CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES#VISITOR SERVICES

Sandra Kerckhoffs

Officer Hotel & Exhibitor Services sandra.kerckhoffs@mecc.nlMAIL+31622917147CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Camiel de Hoen

Marketing & Communication Managercamiel.dehoen@mecc.nlMAIL+31643257739 CALLV-card#COMMUNICATION#INTERCLASSICS#MARKETING

Kayleigh Heeregrave

Manager Exhibitor, Hotel & Visitor Serviceskayleigh.heeregrave@mecc.nlMAIL+31612667253CALLV-card#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES#MANAGEMENT#VISITOR SERVICES

Danielle Bronckers

Manager Marketing & Communicationdanielle.bronckers@mecc.nlMAIL+31620246994CALLV-card#COMMUNICATION#MANAGEMENT#MARKETING

Julia Armstörff

Officer hotel & Exhibitor servicesjulia.armstorff@mecc.nlMAIL+31646165862CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Meyke Sarabèr

Online Marketing Specialistmeyke.saraber@mecc.nlMAIL+31633176198CALLV-card#COMMUNICATION#MARKETING#ONLINE