Services

Onze service kent geen grenzen

Ons ambitieuze karakter zorgt ervoor dat we tot het uiterste gaan om jouw verwachtingen te overtreffen. Onze locatie is de perfecte basis, wij zetten het stapje extra.

ORGANISEER JOUW EVENT

Onze mensen maken dat verschil. Vakmensen met een duidelijke focus: uitvinden wat precies jouw speciale wensen zijn, om ze daarna zo goed mogelijk te vervullen. Energieke denkers en doeners die steeds weer streven naar de beste oplossing. Gedreven dienstverleners die de lat hoog durven leggen, met aanstekelijk plezier. Niets is ons te gek. Daag ons maar uit, we hebben er zin in.

Exhibitor Services

Als een ‘one stop service point’ zorgen wij voor volledige ontzorging van jouw exposanten bij de voorbereidingen van de beurs. Wij bieden een full-service pakket aan met producten en services welke gemakkelijk en snel online besteld kunnen worden in een herkenbare webshop in de event huisstijl. Voor, tijdens en na de beurs is onze meertalige back office altijd bereikbaar voor persoonlijk advies, ondersteuning of speciale verzoeken. Wij nemen alle tijdrovende werkzaamheden uit handen (zoals regelen en inkopen van standbouw, controleren van standontwerpen, verwerken van individuele wensen van exposanten) en bieden deze service kosteloos aan.

Hotel Services

MECC Hotel Services is ons in-house boekingsbureau voor het reserveren van hotelkamers in Maastricht én regio. Vanwege onze jarenlange samenwerking met de hotels in Maastricht en omgeving, kunnen wij jou helpen om de beschikbaarheid van hotelkamers te garanderen, hotelkamers te boeken en het vervoer voor de deelnemers te regelen. MECC Hotel Services beschikt ook over een zeer gebruiksvriendelijk online reserveringssysteem waarin deelnemers met gemak hun eigen hotelkamers kunnen boeken.

Marketing Services

Graag zetten wij onze kennis en jarenlange ervaring in voor het succes van jouw evenement. Hoe bereik je de juiste doelgroep, met welke boodschap en via welke kanalen? Onze betrokken marketingspecialisten staan klaar om jou te helpen. Profiteer van onze kennis, ervaring, tools, netwerk en promotiemiddelen. En ‘last but not least’ van onze persoonlijke aanpak. Wij hebben opvallende mogelijkheden om jouw doelgroep op een verrassende wijze te bereiken. Online en offline, indoor en outdoor, voorafgaand, tijdens en na het evenement.

Hospitality Services

Om onze service te optimaliseren hebben wij ervoor gekozen te werken met een vaste gespecialiseerde hospitality partner. Vermaat Groep is de partij die proactief met ons meedenkt en onze klanten, jou dus, volledig ontzorgt. Hospitality beyond boundares, een ambitie is past bij MECC Maastricht en onze klanten. Een samenwerking als deze stelt ons in staat organisatoren en bezoekers een breed assortiment van hoge kwaliteit te bieden inclusief streekgebonden producten en innovatieve foodconcepten. Op basis van het bezoekersprofiel kan de catering van jouw congres, beurs of evenement optimaal ingevuld worden. Om jou nog verder te ontzorgen, coördineert onze projectmanager de samenwerking en helpen wij jou graag bij het maken van de beste keuze.

Onze Beyond Boundaries services gaan nóg verder

Voor licht- en geluidseffecten die u sprakeloos maken werkt MECC Maastricht samen met inhouse partner Houben Souren Verhuur (ook verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van alle MECC events). Bij Houben Souren Verhuur kunt u ook terecht voor maatwerk op het gebied van presentatie-, gespreks- en tolkfaciliteiten en alle soorten beeldverbindingen.

Je vindt Saam in ons complex, aan het Forumplein in Randwyck. Ons restaurant is zowel direct vanaf het plein als vanuit het MECC bereikbaar. Parkeren is mogelijk in P4, gasten van SAAM ontvangen tot het einde van het jaar een gratis uitrijkaart na een lunch of diner.

MECC Maastricht biedt u als bezoeker/organisator gratis WIFI aan in zowel het congrescentrum als in het hallencomplex. Wenst u gebruik te maken van deze service doorloop dan onderstaande stappen:

  • selecteer bij de instellingen op uw apparaat ons gratis netwerk MECC_FREE_WIFI;
  • klik op “Doorgaan” om de voorwaarden te accepteren;
  • de MECC website wordt automatisch geopend, u kunt direct aan de slag!

Wij geloven in de kracht van
onze service en helpen u graag het perfecte event te organiseren

Vergaderen

Meet our stars

Heb je een grenzeloos idee? Bel of mail ons en wij bespreken graag wat er allemaal kan!

Joelle Walraven

Officer Hotel & ExhibitorMAILCALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Jill Kraus

Officer Hotel & ExhibitorMAILCALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Sandra Kerckhoffs

Officer Hotel & ExhibitorMAILCALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Camiel de Hoen

Marketing & Communication ManagerMAILCALL#COMMUNICATION#INTERCLASSICS#MARKETING

Kayleigh Heeregrave

Manager MECC Hotel Services, Exhibitor Services & Front OfficeMAILCALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES#MANAGEMENT

Maikel den Dekker

Digital Marketing ManagerMAILCALL#COMMUNICATION#MARKETING#ONLINE

Danielle Bronckers

Manager Marketing & CommunicationMAILCALL#COMMUNICATION#MANAGEMENT#MARKETING

Julia Armstörff

Assistant Officer Hotel & Exhibitor ServicesMAILCALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Meyke Sarabèr

Online Marketing SpecialistMAILCALL#COMMUNICATION#MARKETING#ONLINE

Eefje Perey

Marketing & Communication ManagerMAILCALL#COMMUNICATION#MARKETING