MECC
Hotel
Services

MECC Hotel Services is ons in-house boekingsbureau voor het reserveren van hotelkamers in Maastricht én regio. Vanwege onze jarenlange samenwerking met de hotels in Maastricht en omgeving, kunnen wij jou helpen om de beschikbaarheid van hotelkamers te garanderen, hotelkamers te boeken en het vervoer voor de deelnemers te regelen. MECC Hotel Services beschikt ook over een zeer gebruiksvriendelijk online reserveringssysteem waarin deelnemers met gemak hun eigen hotelkamers kunnen boeken.

Wyck
Hotel Services 2

6 voordelen voor jou als organisator

Volledige ontzorging

Dat voelt goed. Wij nemen al het werk uit handen: van het selecteren van hotels tot de afhandeling van jouw reservering. Bovendien staat ons meertalig team van professionals voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden rondom jouw reservering en verblijf.

Beste kamerprijzen

Vanwege onze scherpe afspraken met lokale en regionale hotels kunnen wij je de beste kamerprijzen bieden. MECC Maastricht ligt dichtbij de accommodaties en wij onderhandelen voortdurend over de meest aantrekkelijke tarieven. Voor jou een garantie dat je kwalitatief hoogwaardige hotelkamers krijgt tegen de laagst mogelijke prijs.

Gegarandeerde beschikbaarheid

Door het tijdig plaatsen van kamerblokken in hotels garanderen wij beschikbaarheid, ook in drukke periodes.

Groepsreserveringen

Door het tijdig plaatsen van kamerblokken in de accommodaties naar keuze garanderen wij beschikbaarheid, ook voor groepsreserveringen.

Een vervoersplan op maat

Naast het adviseren over en het boeken van jouw accommodatie, helpen wij je ook graag bij het opstellen van het perfecte vervoersplan. Zo kunnen jij en jouw gasten comfortabel en onbezorgd MECC Maastricht bereiken.

Onze eindeloze zorgplicht

MECC Maastricht gaat ‘beyond boundaries’. Ook onze zorgplicht gaat ver en wij zullen altijd alles in werking stellen om jouw verblijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ook wanneer het last-minute aanvragen betreft.

hotel

Hotels

Maastricht biedt met meer dan 5000 hotelkamers een ruime keuze aan adembenemende locaties waar de bezoekers van jouw beurs, congres of event kunnen verblijven. De accommodatie heeft hetzelfde historische, internationale karakter als de stad zelf, met een mix van historische boetiekhotels, moderne designhotels en charmante, romantische hotels. Of je nu de voorkeur geeft aan een hotel in het bruisende centrum of in een rustig deel van de stad, Maastricht biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastisch verblijf. De stad heeft tevens een uitstekende reputatie als gastronomisch paradijs.

Topvervoer
dankzij
specialisten

Welk vervoer is ideaal om jouw deelnemers van en naar de vliegvelden en naar de eventlocatie te brengen?
En hoe komen zij van de eventlocatie naar hun hotel?
Wij werken met specialistische partners die hun vervoer al jaren in de hoogste versnelling zetten.  Graag helpen wij bij het opstellen van het perfecte vervoersplan.

Meet our stars

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?
Bel of mail ons en wij vertellen wat er allemaal kan!

 

Email: mhs@mecc.nl
Telefoon: +31 (0)43 38 38 361

Beau Schwillens

Officer Hotel & Exhibitor Services beau.schwillens@mecc.nlMAIL+31433838308CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Annet Schmeitz

Assistant Officer Exhibitor, Hotel & Visitor Servicesannet.schmeitz@mecc.nlMAIL+31 (0)43 38 38 361CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES#VISITOR SERVICES

Sandra Kerckhoffs

Officer Hotel & Exhibitor Services sandra.kerckhoffs@mecc.nlMAIL+31622917147CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES

Kayleigh Heeregrave

Manager Exhibitor, Hotel & Visitor Serviceskayleigh.heeregrave@mecc.nlMAIL+31612667253CALLV-card#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES#MANAGEMENT#VISITOR SERVICES

Julia Armstörff

Officer hotel & Exhibitor servicesjulia.armstorff@mecc.nlMAIL+31646165862CALL#EXHIBITOR SERVICES#HOTEL SERVICES