Over MECC

Over MECC

Over
MECC

Het verhaal van MECC Maastricht gaat over een team van mensen. Een team dat handelt vanuit de overtuiging om meer te geven dan verwacht. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Het is dat attente telefoontje wanneer de klant een belangrijke dag heeft, het flesje wijn dat als geschenk voor je klaar staat als je bij ons op bezoek bent geweest, het pro-actief meedenken over een breed scala van vraagstukken en zelfs de bereidheid om ‘s nachts je bed uit te komen wanneer men je nodig heeft. Voor ons is niets te gek. Waarom? Voor ons is maar één onderdeel echt belangrijk: het succes van onze klanten. Om dat te bereiken, zijn we bereid verder te gaan dan verwacht. We zoeken de grenzen op van verwachtingen. Het doel is ze te overtreffen. Oftewel, voorbij de grenzen gaan om boven onszelf uit te stijgen. Niet alleen in klanttevredenheid. Ook in de letterlijke vorm. Vanuit MECC Maastricht kunnen onze klanten de grenzen over. Om boven zichzelf uit te stijgen. Als een poort naar Europa met drie landsgrenzen binnen een half uur rijden. Een unieke mix waarin wij geloven. Een mix die met twee woorden te vatten is. Beyond Boundaries.

Dion Meyke
Joelle
Shirley
Jip Renee

Missie
Wij brengen (inter)nationaal mensen en bedrijven samen in Maastricht om een economische spin-off te genereren voor de stad en regio, waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen altijd onderdeel is van ons beleid en onze bedrijfsvoering.

 

Visie
Wij zijn Europa’s meest gastvrije venue voor beurzen, congressen en evenementen. Daag ons uit: Wij zijn go-getters die alleen genoegen nemen met het beste resultaat. Met onze persoonlijke aanpak, 5-sterren service en oog voor detail brengen wij ieder event naar the next level. We exceed expectations.

Kernwaarden
Wij geloven in het aangaan van langdurige partnerships, door ons continue te verplaatsen in onze klanten en partners, door altijd die stap extra te zetten om te winnen, zonder daarbij onze omgeving uit het oog te verliezen en door ook samen onze successen te vieren.

 

Beyond Boundaries
Wij gaan niet gewoon ver maar beyond boundaries ver om de verwachtingen van onze klanten, stakeholders, gasten en overige partners te overtreffen.

Je voelt dat

het goed zit

 

Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het aangename besef dat je event in goede handen is. Het vertrouwen dat alles goed wordt geregeld. Het is de aandacht voor details waarmee we je verrassen. De grondige voorbereiding en de vlekkeloze uitvoering. Of je nu organisator, exposant of bezoeker bent. De uitzonderlijke ervaring van vijfsterren- service; daar doen we het voor. We geloven in een informele aanpak. Hoe persoonlijker ons contact, des te beter kunnen we ons inleven. Des te beter begrijpen we wat je van ons verlangt. Zo effenen we de weg voor jouw perfecte evenement. Want dat is het doel.

We go
‘beyond boundaries’

We zijn ambitieus en gaan heel ver om je verwachtingen te overtreffen. Dat onze accommodatie staat als een huis is vanzelfsprekend. Hét verschil is de zorg waarmee we jou omringen. Onze mensen maken dat verschil. Vakmensen met een duidelijke focus: uitvinden wat precies jouw speciale wensen zijn, om ze daarna zo goed mogelijk te vervullen. Energieke denkers en doeners die steeds weer streven naar de beste oplossing. Gedreven dienstverleners die de lat hoog durven leggen, met een aanstekelijk plezier. Niets is ons te gek. Daag ons maar uit, we hebben er zin in.

Welkom in

charmant Maastricht

 

Ons ‘huis’ staat in Maastricht. De gedroomde omgeving voor je evenement. Maastricht: bakermat van gastvrijheid. Onze sfeervolle stad omarmt je. Hartelijk. Bourgondisch. Stijlvol en elegant. Je vindt er een groot culinair en cultureel aanbod. Je ziet en voelt de rijke historie. De bruisende terrassen en een
keur aan horeca-etablissementen maken van je verblijf een feest. Ze bieden iedere bezoeker de welkome kans op een ontspannen en aangenaam moment, ook buiten de muren van MECC. Laat je verzorgen en geniet met volle teugen.

Over MECC

Onze
Beyond Boundaries
partners

Alle partners van MECC Maastricht zijn zorgvuldig gekozen en ademen dezelfde grenzeloze ambitie in service en gastvrijheid als wij.

PCMA
Arena
Healthcare Venue

Raad van Commissarissen

MECC Maastricht is een zelfstandige BV met een onafhankelijke Raad van Commissarissen en één statutair directeur. De aandelen zijn volledig in handen van de Gemeente Maastricht die tevens eigenaar is van het vastgoed. MECC Maastricht BV is verantwoordelijk voor de exploitatie en draagt daarmee bij aan werkgelegenheid, economische spin-off en een positief imago voor stad en regio.

 

Samenstelling Raad van Commissarissen MECC Maastricht BV

Albert Verlinde

Dhr. A.C.M. (Albert) Verlinde | Voorzitter

 

Albert Verlinde is sinds 1 september 2018 lid van de Raad van Commissarissen en sinds 5 juli 2019 voorzitter. Van 2015 tot 2020 was hij directeur van Stage Entertainment Nederland. Als eigenaar van Albert Verlinde Producties is hij actief als producent van theaterproducties. Daarnaast is hij geregeld te zien bij televisie programma’s. Albert Verlinde is maatschappelijk betrokken bij diverse (culturele) stichtingen en was van 2021 – 2023 lid van de gemeenteraad in Vught. (Foto Robin Kamphuis)

Drs. C.J.W.M. (Lian) Doesburg RA

 

Lian Doesburg is sinds 1 september 2018 lid van de Raad van Commissarissen. Lian Doesburg is financieel professional vanuit haar eigen onderneming. Haar deskundigheid en ervaring als Register Accountant zet zij in bij diverse organisaties zowel in de profit als non-profit sector bij interim opdrachten op financieel en organisatorisch vlak. Zij combineert dit met werkzaamheden als docent.

Met deze samenstelling zijn alle disciplines vertegenwoordigd en vullen elkaar goed aan.

Your career
goes beyond

Onze mensen maken het verschil. Wij zijn vakmensen met een duidelijke focus. Energieke denkers en doeners die steeds weer streven naar het beste resultaat. Gedreven dienstverleners die de lat hoog durven te leggen met een aanstekelijk werkplezier. Wij zijn niet bang om fouten te maken, nemen onze verantwoordelijkheid en staan open om te blijven leren. Niets is ons te gek. We inspireren jou om in kansen te denken. Verbeteringen. Positief, vooruit en niet achteruit. Samen en niet alleen. Daag jij ons uit? Wij hebben er zin in!

Our values

Caring: wij zorgen voor elkaar, de klant en onze omgeving
Companion: wij geloven in de kracht van teamwork
Chameleon: wij passen ons moeiteloos aan
Champion: wij zijn go-getters die alleen genoegen nemen met het beste resultaat
Celebrate: succes vieren we samen