Veilig werken

Safety first!

MECC Maastricht houdt zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving en neemt haar verantwoordelijkheid met heldere, adequate regels die voor iedereen begrijpelijk en uitvoerbaar zijn.

VEILIGHEIDSREGELS
Wifi vergaderruimte

Veilig & Gastvrij

MECC Maastricht is een volcontinu bedrijf waar een grote diversiteit aan mensen en middelen elkaar kruisen en opvolgen. Met name de logistiek rondom opbouw en afbouw van beurzen heeft een dynamisch karakter. Daarom is het in acht nemen van veiligheidsvoorschriften belangrijk om ongelukken en incidenten te voorkomen. Zo creëren we een ‘veilig en gastvrij MECC’.

Onze venue is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig paspoort, geldige identiteitskaart of een geldig paspoort van een land van buiten de EU dat voorzien is van een geldige sticker voor verblijfsaantekeningen en een geldige tewerkstellingsvergunning

Toegang

Wij werken aan een gastvrij en veilig MECC Maastricht waarin wij de veiligheid willen verbeteren en het veiligheidsbewustzijn verhogen. Het handboek Veilig Werken is van toepassing voor een ieder die zich in en rondom het MECC-complex bevindt. Het handboek is een ‘levend document’ dat periodiek ge-update zal worden.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij de afdeling Duty Management van MECC Maastricht, te bereiken op telefoonnummer +31 (0)43 38 38 390 of u kunt een mail sturen naar safety@mecc.nl.

Meet our stars

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bel of mail ons en wij vertellen wat er allemaal kan!