Noordhal

An event space beyond possibilities

De Noordhal heeft 10.000 m² vloeroppervlak. Deze hal heeft een open verbinding met de Zuidhal en een gedeeltelijk open verbinding met de Westhal (die beiden afgesloten kunnen worden). Bovendien beschikt de Noordhal over een cateringpunt en eigen toiletfaciliteiten. De hal heeft een ‘flexibele wand’ om een gangpad te creëren en een organisatiekantoor met directe overview over de hal. De Noord-, Zuid- en Westhal hebben goten voor elektriciteitsvoorziening vanuit de vloer en de Noordhal beschikt over (afdekbaar) daglicht

Rondleiding door onze venue

We take care

Bij MECC Maastricht nemen we u al het tijdrovende werk uit handen. Wij helpen u bij elke stap in de organisatie van uw evenement, van een gedegen voorbereiding tot een vlekkeloze uitvoering. U krijgt een toegewijde en allround projectmanager toegewezen die goed luistert naar uw wensen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan extra faciliteiten en diensten, afgestemd op uw specifieke wensen. Met ons full-service pakket gaan wij verder dan de grenzen om uw verwachtingen te overtreffen en u te verrassen met een 5-sterren ervaring.

Catering
services

Wij adviseren u graag over en faciliteren uw cateringactiviteiten tijdens het evenement. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige cateringdiensten in verschillende prijsklassen, van lunch en diner tot borrel en feest.

Lees meer

Audiovisual
services

Ervaren professionals zullen zorg dragen voor al uw audiovisuele behoeften tijdens uw evenement. U heeft zelfs de mogelijkheid om te werken met onze ervaren in-house leverancier die al meer dan 30 jaar met ons samenwerkt.

Lees meer

MECC
Hotel Services

Ons in-house boekingskantoor kan uw hotelreserveringen in Maastricht en omgeving verzorgen. Dankzij onze langdurige relatie met lokale en regionale hotels, kunnen wij beschikbaarheid garanderen.

Lees meer

MECC
Exhibitor Services

Als one-stop-servicepunt ondersteunen wij u bij de voorbereiding van uw evenement. Wij bieden een full-service pakket dat garant staat voor een succesvolle en zorgeloze deelname.

Lees meer

Meet our stars

Heb je een grenzeloos idee? Bel of mail ons en wij bespreken graag wat er allemaal kan!

meet our stars