Boek jouw meeting

Vergaderen

High Five from your Boss?

Onze 55 splinternieuwe vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en bieden multifunctionele mogelijkheden om effectief te vergaderen. Onze ruimtes zijn flexibel in opstelling en inrichting voor zowel kleine als grote groepen. Onze locatie heeft een goede bereikbaarheid en ruime (gratis!) parkeerfaciliteiten. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Onze service kent geen grenzen. Om zo effectief mogelijk te vergaderen hebben wij drie vergaderarrangementen samengesteld.

Ontdek de ongekende mogelijkheden

Samenkomen op een locatie weg van kantoor, wakkert de creativiteit aan en omdat je ongestoord kunt vergaderen verhoogt het bovendien de productiviteit. En last but not least wordt vergaderen ook een beetje leuker door ‘change of scenery’. De ruimtes zijn stuk voor stuk prachtig ingericht en voorzien van grote televisies, (vanzelfsprekend) wifi, audio en alle gewenste technische set-ups zijn mogelijk. Onze hospitality partner ‘Vermaat’ levert graag een positieve bijdrage aan jouw bijeenkomst door het verzorgen van een lekkere, gezonde én verantwoorde lunch en/of diner.

vergaderruimte met vergadertafel

Onze arrangementen zijn inclusief:

 • beamer en projectiescherm of Ultra HD TV (inclusief HDMI aansluiting);
 • audio;
 • onbeperkt koffie, thee, water en koekjes in vergaderruimte;
 • notitieblokken en pennen;
 • flipover met stiften;
 • gratis WiFi (geschikt voor eenvoudig internetgebruik en e-mailverkeer);
 • persoonlijke service door een professionele Duty Manager;
 • én gratis parkeren.

Wij hebben de ruimte en de flexibiliteit

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van verschillende meetings en events kunnen wij jou op alle gebieden ontzorgen. MECC Maastricht gaat daarin ‘beyond boundariesin service en persoonlijk contact. Dat wil zeggen: niks is ons te gek, alles is mogelijk. Ontdek het zelf!

 • Ben je op zoek naar een (vergader)ruimte in Maastricht t/m 12 personen? Dan verwijzen wij je graag door naar de (vergader)ruimte in ons restaurant Bar Bistro SAAM.
 • Ben je op zoek naar een (vergader)ruimte in Maastricht voor 13 t/m 50 personen? Klik dan hier.
 • Ben je op zoek naar een ruimte voor 51 t/m 450 personen? Klik dan hier.
 • Ben je op zoek naar een ruimte voor meer dan 450 personen? Of een op maat gemaakt voorstel? Onze collega Jop Thissen bespreekt graag de mogelijkheden.
Grote vergaderzaal

Onze Beyond Boundaries services gaan nóg verder

Voorsprong in beeld, geluid en licht.
Met uitgebalanceerd geluid, licht en mediatechniek creërt onze inhouse partner Houben Souren een wereld die indruk maakt. Schakel Houben Souren in voor alle benodigde AV solutions om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Je vindt Bar Bistro Saam in ons complex, aan het Forumplein in Randwyck. Ons restaurant is zowel direct vanaf het plein als vanuit het MECC bereikbaar. Parkeren is mogelijk op P4, gasten van SAAM ontvangen een gratis uitrijkaart na een lunch of diner.

Vanzelfsprekend bieden wij jou als bezoeker/organisator gratis (basis) WIFI aan. Doorloop onderstaande stappen om gebruik te maken van onze gratis WIFI. Een beveiligde omgeving en/of snellere verbinding is mogelijk tegen een meerprijs.

– selecteer bij de instellingen op uw apparaat ons gratis netwerk MECC_FREE_WIFI;
– klik op “doorgaan” om de voorwaarden te accepteren;
– de MECC website wordt automatisch geopend, je kunt direct aan de slag!

Meet our stars

Een op maat gemaakt voorstel? Onze collega’s bespreken graag de mogelijkheden.

Thom Nijsten

Business Development Managerthom.nijsten@mecc.nlMAIL+31620598246CALLV-card#BUSINESS DEVELOPMENT#CORPORATE EVENTS

Jop Thissen

Manager Business Developmentjop.thissen@mecc.nlMAIL+31620495508 CALLV-card#BUSINESS DEVELOPMENT#BUSINESS DEVELOPMENT MANAGEMENT#CORPORATE EVENTS#MANAGEMENT