Datum : 3 mei 2024 Einddatum : 5 mei 2024 Meer informatie

Met exposanten van over de hele wereld en een vloeroppervlak van 3500 m2 wordt MIF 2024 een van de grootste evenementen voor handelaren, beleggers en verzamelaars in papiergeld, obligaties en munten.

De beurs is aangekondigd als een Papiergeldbeurs. Dat betekent dat er voornamelijk papiergeld zal worden aangeboden, maar het is toegestaan om ook andere numismatische producten aan te bieden.

Tijdens de MIF Paper Money Fair 2024 zal er een veiling worden gehouden door Stacks Bowers uit de Verenigde Staten. De bezichtiging vindt plaats bij de stand van Stacks Bowers in de Expo Foyer.

PMG, de co-sponsor en officiële keuringsdienst zal onsite keuringen aanbieden tijdens MIF 2024.

Tijdens de MIF worden presentaties en lezingen gegeven door de Koninklijke Joh. Enschede in het Restaurant. Tijdens deze lezingen wordt het gehele productieproces gepresenteerd, van de schets van het bankbiljet tot de productie van een drukplaat en echtheidskenmerken zoals het watermerk, uv-fiber, hologramfolie, microtekst, reliëf en andere kenmerken.

Koop jouw parkeerkaart online!
Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat voor of na het event? Koop dan vooraf online je uitrijkaart via onze ParkWebshop.

Kom langs bij onze in house Bar Bistro SAAM!
Geniet van een lunch, diner of coffee to go bij Bar Bistro SAAM, in het complex van MECC Maastricht. Reserveer eenvoudig online jouw tafeltje. Bar Bistro SAAM is geopend op weekdagen van 10:00- 22:00 uur.

Terug naar overzicht