Datum : 19 mei 2024 Einddatum : 19 mei 2024 Meer informatie

15e verjaardag van de legendarische originele concertreeks zoals gestart door Saruman-acteur Sir Christopher Lee – De muziek van “The Lord of the Rings”, “The Hobbit” & “The Rings of Power” met een speciale gast uit de films!

De beste muziek uit “The Lord of the Rings”, “The Hobbit” & “The Rings of Power” in concert met een speciale gast uit de films, het orkest en koor van The Shire en Oscar-winnende muziek van Ed Sheeran, Howard Shore, Annie Lennox, Enya en meer componisten.

OXFORD – De hobbits komen eraan! De muzikale wereld van hobbits en elfen uit J.R.R.

Tolkiens “Lord of The Rings” en “The Hobbit” wordt uitgevoerd in een uniek concert door een filmorkest, koor en stersolisten. De twee uur durende voorstelling bevat een originele stergast en de beste muziek uit de films, in een spectrum dat reikt van de dreigende geluiden van Mordor en de schelle aanval van de zwarte ruiters tot de prachtige lyrische melodie├źn van de elfen.

Het Orchestra and Choir of The Shire heeft opgetreden in de meest vooraanstaande concertzalen ter wereld, van het Concertgebouw in Amsterdam tot het Konzerthaus in Wenen. Het werkt nauw samen met Europese staatsorkesten.

Terug naar het overzicht