Datum : 19 mei 2024 Einddatum : 19 mei 2024 Meer informatie

De beste filmmuziekervaring van het jaar gepresenteerd door een speciale gast uit “Pirates of the Caribbean”!

De symfonische wereld van Hans Zimmer met muziek uit James Bond, The Lion King, The Pirates of the Caribbean, Gladiator, The Dark Knight, Inception, Interstellar, Top Gun, Dune en meer!

“The Music of Hans Zimmer & Others” is een onvergetelijk concert en audiovisuele ervaring voor alle leeftijdsgroepen, filmliefhebbers, muziekliefhebbers en gezinnen. De beste muziek wordt uitgevoerd door het Hollywood Film Orchestra in een indrukwekkende show met lichtinstallaties, laserprojecties en geselecteerde filmfragmenten. Stersolisten van de originele Broadway-productie zullen fragmenten ten gehore brengen uit “The Lion King”, Zimmer’s meest geliefde kassucces.

Geen enkele andere componist heeft de filmwereld de afgelopen twintig jaar zo be├»nvloed als de Oscar-, Globe- en Emmy-winnende componist Hans Zimmer met zijn verbluffende composities voor films als “James Bond”, “The Lion King”, “Pirates of the Caribbean”, “Gladiator”, “The Dark Knight”, “Man of Steel”, “Inception” en “Interstellar”.

Hans Zimmer schreef de filmmuziek voor meer dan 200 films en won zijn tweede Oscar voor “Dune” (2022), na zijn eerste Academy Award voor “The Lion King” (1994).Hij noemde Ennio Morricone als zijn idool en rolmodel, wiens werk te horen zal zijn met fragmenten uit de films “The Good, the Bad and the Ugly” en “Once Upon a Time in the West”. Zimmer volgde Morricone’s voorbeeld om de filmmuziek vaak voor – in plaats van na – het filmen te componeren en gaf zo vorm aan de hele film.

Koop jouw parkeerkaart online!
Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat voor of na het event? Koop dan vooraf online je uitrijkaart via onze ParkWebshop.

Terug naar het overzicht