MECC Maastricht biedt oplossing voor problemen vakbeurzen door corona-crisis

MECC Maastricht biedt een oplossing voor organisatoren van internationale vakbeurzen die vanwege het coronavirus genoodzaakt zijn hun evenement te annuleren of uit te stellen. Naast een hoop organisatorische uitdagingen, worden organisatoren bij het verplaatsen van hun vakbeurs vaak ook nog geconfronteerd met torenhoge kosten vanwege dubbele huurlasten. MECC Maastricht komt deze gedupeerden nu tegemoet met een uniek aanbod.

Organisatoren die vanwege het coronavirus genoodzaakt zijn hun internationale vakbeurs te annuleren of uit te stellen krijgen de mogelijkheid om dit jaar gratis gebruik te maken van de evenementenhallen van MECC Maastricht. Deze aanbieding geldt voor de eerste editie van de vakbeurs, met als voorwaarde dat ook de volgende drie edities in MECC Maastricht georganiseerd worden. Op die manier hoopt de flexibele venue een passende oplossing te bieden voor organisatoren die door het coronavirus worden geconfronteerd met een overmacht situatie.

TEFAF
De grote internationale kunst- en antiek beurs TEFAF die aanstaande zaterdag 7 maart van start gaat, gaat in nauw overleg met de relevante gezondheidsinstanties en lokale en landelijke overheden gewoon door. MECC Maastricht neemt samen met de organisatie TEFAF de noodzakelijke maatregelen op het gebied van gezondheid, hygiëne en veiligheid.

Wereldwijde bezoekers
De prestigieuze kunstbeurs in MECC Maastricht trekt jaarlijks meer dan 70.000 bezoekers uit heel de wereld. Op 5 en 6 maart is er een opening voor genodigden, van zaterdag 7 tot en met zondag 15 maart is de beurs open voor publiek.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht