Arrangementen t/m 12 personen

vergaderarrangement foto

The Boardroom

Kom jij vergaderen bij MECC Maastricht? We laten je graag kennis maken met onze ongekende mogelijkheden. Of het nu gaat om een klein vergaderarrangement of een zakelijke bijeenkomst, wij hebben de ruimte en de flexibiliteit. En met de upgrade en uitbreiding van ons gebouw voldoen wij nog beter aan de wensen van onze zakelijke klanten.

Vraag vrijblijvend een arrangement aan t/m 12 personen bij Bar Bistro SAAM

Private Dining Content 2

Let's meet at Bar Bistro SAAM!

Ben je op zoek naar een (vergader)ruimte t/m 12 personen?

Ons in-house restaurant, Bar Bistro SAAM, beschikt over een heerlijke (vergader)ruimte ‘the boardroom’ gelegen boven het restaurant. Deze ruimte leent zich uitstekend voor bijeenkomsten met een besloten karakter in een kleiner gezelschap, zoals een (board)meeting, presentaties, lunch of diner.

Wij hebben de ruimte en de flexibiliteit

Onze splinternieuwe en state-of-the-art vergaderzalen bieden voldoende capaciteit en zijn van alle gemakken voorzien. Van kleine vergaderingen tot aan grote zakelijk evenementen.

  • Ben je op zoek naar een (vergader)ruimte voor 13 t/m 50 personen? Klik dan hier.
  • Ben je op zoek naar een (vergader)ruimte voor 51 t/m 450 personen? Klik dan hier.
  • Ben je op zoek naar een ruimte voor meer dan 450 personen? Of een op maat gemaakt voorstel? Onze collega Jop Thissen bespreekt graag de mogelijkheden.
1580x1260 Private Dining Content

Onze Beyond Boundaries services gaan nóg verder

Voor licht- en geluidseffecten die u sprakeloos maken werkt MECC Maastricht samen met inhouse partner Houben Souren Verhuur (ook verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van alle MECC events). Bij Houben Souren Verhuur kunt u ook terecht voor maatwerk op het gebied van presentatie-, gespreks- en tolkfaciliteiten en alle soorten beeldverbindingen.

Je vindt Saam in ons complex, aan het Forumplein in Randwyck. Ons restaurant is zowel direct vanaf het plein als vanuit het MECC bereikbaar. Parkeren is mogelijk in P4, gasten van SAAM ontvangen tot het einde van het jaar een gratis uitrijkaart na een lunch of diner.

MECC Maastricht biedt u als bezoeker/organisator gratis WIFI aan in zowel het congrescentrum als in het hallencomplex. Wenst u gebruik te maken van deze service doorloop dan onderstaande stappen:

  • selecteer bij de instellingen op uw apparaat ons gratis netwerk MECC_FREE_WIFI;
  • klik op “Doorgaan” om de voorwaarden te accepteren;
  • de MECC website wordt automatisch geopend, u kunt direct aan de slag!