Organiseer jouw event

Je voelt dat het goed zit

Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het aangename besef dat je event in goede handen is. Het vertrouwen dat alles goed wordt geregeld. Het is de aandacht voor details waarmee we je verrassen. De grondige voorbereiding en de vlekkeloze uitvoering. Of je nu organisator, exposant of bezoeker bent. De uitzonderlijke ervaring van vijfsterren- service; daar doen we het voor. We geloven in een informele aanpak. Hoe persoonlijker ons contact, des te beter kunnen we ons inleven. Des te beter begrijpen we wat je van ons verlangt. Zo effenen we de weg voor jouw perfecte evenement. Want dat is het doel.

Of bekijk zelf de mogelijkheden…

Organiseer jouw medisch congres

Maastricht, de meest Europese stad van Nederland, zal je verrassen met haar rijke historie en geschiedenis, maar laat je niet misleiden door het oude, want innovatie en wetenschap floreren hier: Maastricht where heart meets matter. MECC Maastricht is al meer dan drie decennia de vertrouwde locatie voor vele medische congressen. Door de intensieve samenwerking met onder meer de Brightlands Maastricht Health Campus, Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+), Universiteit Maastricht en Maastricht Convention Bureau biedt MECC Maastricht het ideale platform tot kennisoverdracht en is daardoor leading in meerdaagse, internationale medische congressen.

What is your Beyond Boundaries event?

We can help

Meet our stars

Heb je een grenzeloos idee? Bel of mail ons en wij bespreken graag wat er allemaal kan!

Hoeman Pahlavan Bagheri

Project Manager MAILCALL#ORGANISER SERVICES

Maxime Magermans

Project Manager MAILCALL#PROJECT MANAGEMENT#PROJECT MANAGEMENT#PROJECT MANAGEMENT#PROJECT MANAGEMENT

Jeroen Jacobs

Project Manager MAILCALL#ORGANISER SERVICES#ORGANISER SERVICES#ORGANISER SERVICES

Oana Cipca

Business Development Manager MAILCALL#EXHIBITIONS

Simon Bozon

Business Development Manager MAILCALL#CORPORATE EVENTS

Sandra van den Berk

Business Development Manager MAILCALL

Charles Beckers

Sr. Business Development Manager MAILCALL#BUSINESS DEVELOPMENT#BUSINESS DEVELOPMENT#BUSINESS DEVELOPMENT#BUSINESS DEVELOPMENT#BUSINESS DEVELOPMENT#MEDICAL ASSOCIATIONS

Remy van den Bogaert

Manager Business DevelopmentMAILCALL#MANAGEMENT#MEDICAL ASSOCIATIONS