TEFAF sluit voortijdig door toenemende zorgen omtrent coronavirus.

In nauwe samenwerking met de stad Maastricht en MECC Maastricht, heeft de TEFAF organisatie besloten de beurs in te korten en aan het einde van de dag, woensdag 11 maart om 19.00 uur, de beurs te sluiten. Ondanks dat het advies van de autoriteiten onveranderd is, begrijpen we dat de situatie in Nederland en buurlanden verandert. TEFAF maakt deze beslissing naar aanleiding van de groeiende bezorgdheid van exposanten, bezoekers en personeel omtrent het coronavirus (COVID-19) en steeds grotere beperkingen ten aanzien van reizen en vervoer.

Nanne Dekking, Voorzitter van de Raad van Bestuur van TEFAF zegt”: “Met het oog op de recente ontwikkelingen in de regio’s rond Maastricht en de toenemende zorgen, achten we het niet langer verantwoord om door te gaan zoals gepland. We willen onze exposanten, bezoekers en medewerkers bedanken voor hun vertrouwen en steun in deze uitzonderlijke situatie. De TEFAF community  blinkt uit in het naar Maastricht brengen van de beste kunst ter wereld en wij zijn er trots op om getuige te zijn geweest van de professionaliteit en eensgezindheid van onze TEFAF familie  tijdens deze ongekende omstandigheden.”

Annemarie Penn te Strake, Burgemeester van de stad Maastricht voegt toe: “Ik steun en respecteer deze beslissing. We begrijpen dat de onrust toeneemt als gevolg van de omstandigheden in de landen van herkomst en de ons omringende regio’s. Het is goed dat er zorg en aandacht voor is. We zijn trots op onze jarenlange samenwerking met TEFAF en het is deze sterke band die ons door moeilijke tijden helpt.”

TEFAF zal binnenkort nog een verklaring afgeven met betrekking tot alle logistieke vragen.

STATEMENT TEFAF

 

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht