Update corona-virus (COVID-19) MECC Maastricht 31-03

De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, leveranciers, partners en bezoekers zijn onze eerste prioriteit. De afgelopen weken hebben wij het advies van het RIVM zorgvuldig opgevolgd en de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen. De verspreiding van het coronavirus is in Nederland de afgelopen weken in een versnelling gekomen. Als internationale evenementenlocatie volgen wij de ontwikkelingen op de voet en nemen wij de situatie uiterst serieus.

Evenementen

Het kabinet heeft een aantal strenge maatregelen genomen die een grote impact hebben op onze evenementen. Alle evenementen in Nederland tot 1 juni worden afgelast. We hebben ons hierop voorbereid en werken hard samen met onze klanten om evenementen waar mogelijk opnieuw in te plannen. Ook zijn wij in overleg met organisatoren voor evenementen die net buiten deze periode vallen. Bekijk onze online agenda voor een actueel overzicht van onze evenementen.

Tijdelijk noodhospitaal

In MECC Maastricht wordt door het Maastricht UMC+ een tijdelijk noodhospitaal ingericht om de zorgcapaciteit voor coronapatiënten uit te breiden voor het geval de maximale capaciteit in de regio wordt bereikt. Eind van deze week moet de extra capaciteit benut kunnen worden. De opvang is bedoeld voor coronapatiënten bij wie het virus is vastgesteld, maar waarvoor basiszorg volstaat. Het noodhospitaal biedt in eerste instantie plaats aan zo’n 250 bedden. Of de extra capaciteit ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden, hangt af van hoe de corona-pandemie zich ontwikkelt. Heeft u vragen over het noodhospitaal, neem dan contact op met het MUMC+.

Het noodhospitaal leidt niet tot extra veiligheidsrisico’s of verhoogd besmettingsgevaar voor onze medewerkers, leveranciers en partners die werkzaamheden in de gebouwen van MECC Maastricht moeten verrichten. Hiervoor gelden de algemene richtlijnen van het RIVM,

deze maatregelen gelden voor iedereen in Nederland:

  • Houd een veilige afstand van minimaal 1,5 meter
  • Was regelmatig je handen
  • Hoest of nies in de vouw van je elleboog of in een tissue
  • Vermijd fysiek contact
  • Raak je gezicht niet aan
  • Blijf thuis als je milde klachten hebt

Actuele informatie van het RIVM en antwoorden op vragen over het coronavirus vindt u hier.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht