Datum : 14 mei 2024 Einddatum : 16 mei 2024 Meer informatie

Van 14 tot 16 mei 2024 zullen leiders en professionals in de gezondheidszorg, overheidsfunctionarissen, patiënten, bedrijven en ontwikkelaars uit de hele wereld in Nederland bijeenkomen voor de internationale ICT&Health World Conference, waar zij kennis, oplossingen en mogelijkheden om de transformatie van de gezondheidszorg te verbeteren met innovatieve technologieën, nieuwe financiële modellen, en mondiale partnerschappen te onderzoeken, terwijl de mogelijkheden die Nederland te bieden heeft worden onderzocht.

Het is tijd om te handelen
De mondiale Covid-19-pandemie en het tekort aan gezondheidszorgprofessionals wereldwijd hebben de noodzaak van een toekomstgericht gezondheidszorgsysteem benadrukt. Het is van cruciaal belang dat we allemaal de verantwoordelijkheid nemen voor het creëren van een duurzaam en efficiënt ecosysteem voor gezondheidszorg, inclusief patiënten, artsen, verpleegsters, leiders in de gezondheidszorg, managers, politici, apothekers, medicijnstudenten, starters, IT-bedrijven, betalers, non-profitorganisaties en anderen.

In plaats van te wachten op een wonder is het tijd om actie te ondernemen. Het potentieel van slimme innovaties en technologieën volledig onderzoeken, samenwerken in ontwikkeling en kennis delen om de transformatie van de gezondheidszorg wereldwijd op te schalen.

Voor wie?
De conferentie verwelkomt overheidsfunctionarissen, leiders in de gezondheidszorg, medische specialisten, professionals in de gezondheidszorg, patiënten, innovatieleiders, universiteiten, startups, scale-ups en bedrijven uit alle sectoren van de gezondheidszorg en sociaal ondernemerschap.

Koop jouw parkeerkaart online!
Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat voor of na het event? Koop dan vooraf online je uitrijkaart via onze ParkWebshop.

Kom langs bij onze in house Bar Bistro SAAM!
Geniet van een lunch, diner of coffee to go bij Bar Bistro SAAM, in het complex van MECC Maastricht. Reserveer eenvoudig online jouw tafeltje. Bar Bistro SAAM is geopend op weekdagen van 10:00- 22:00 uur.

Terug naar overzicht