Datum : 13 december 2024 Einddatum : 22 december 2024 Meer informatie

Op 13, 14, 15, 21, 20 en 22 december 2024 zullen er weer kerstconcerten in MECC in Maastricht zijn!

Het is fantastisch, jullie ook in 2024 weer in mijn eigen stad te mogen begroeten“, zegt André Rieu. „In mijn concerten zie ik mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Voor hen en hun gezinnen willen mijn orkest en ik ook in 2024 weer een romantisch muzikaal kerstconcert geven, dat jullie nooit zullen vergeten.“

Heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige internationale titels zoals Ave Maria, Oh Holy Night, Jingle Bells, Halleluja, Sleigh Ride en nog vele andere – zorgen ervoor dat je helemaal in kerststemming komt. Samen met zijn vrolijke Johann Strauss Orkest, internationale solisten, wereldkampioenen kunstschaatsen, ijsdansers, en een prachtige dansgroep nodigt de koning van de wals je uit voor een onvergetelijke avond vol muziek, humor en kerstsfeer in de grootste balzaal ter wereld.

Op de super feestelijke en gezellige kerstmarkt kun je heerlijk eten en drinken. Bestel snel je tickets voor André Rieu 2024!

Lunch- en/of Dinerarrangement
Kom alvast in de stemming en reserveer voorafgaand aan het kerstconcert van André Rieu een tafeltje in Bar Bistro SAAM voor een heerlijke lunch of diner!

Koop jouw parkeerticket online!
Geen zin om onnodig lang te wachten bij een betaalautomaat voor of na het concert? Koop dan vooraf online je uitrijkaart voor €19,00.

Terug naar het overzicht