Update Coronavirus (COVID-19) MECC Maastricht

Beste bezoekers, standhouders en partners,

We ontvangen momenteel bezorgde vragen of het coronavirus (COVID-19) invloed heeft op onze komende evenementen. U kunt er zeker van zijn dat wij de situatie zeer serieus nemen en de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet volgen. We staan in nauw contact met gespecialiseerde instanties en partners, waaronder het RIVM, GGD en de Gemeente Maastricht om tijdig maatregelen te nemen en risico’s te vermijden. De richtlijnen van het RIVM en de GGD hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Hierover is ook nauw overleg met onze klanten. Het welzijn en de veiligheid van bezoekers, standhouder en medewerkers staan bij ons voorop.

 

EVC (European Vascular Course) en Nvvp (Nationale vereniging voor Psychiatrie) die gepland stonden voor eind maart en begin april, hebben besloten hun congres te verplaatsen naar de maand juni. De nieuwe data zijn te vinden in de online agenda van MECC Maastricht. Het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals is momenteel niet te overzien en kan mogelijk de continuïteit van de medische zorg in het geding brengen. Een groot aantal ziekenhuizen en medische instanties heeft medewerkers reeds opgedragen om niet deel te nemen aan (inter)nationale congressen.

Met betrekking tot andere evenementen die de in de maand april en daarna gepland staan, is MECC Maastricht in gesprek met de betreffende organisaties. Indien er een wijziging plaatsvindt ten aanzien van deze evenementen, zullen wij hierover tijdig communiceren.

Wij adviseren iedereen de algemene hygiëneregels te volgen. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken:

  • Houd een zakdoek of hand voor de mond bij niezen of hoesten of hoest in uw elleboogplooi;
  • Gebruik een zakdoek maar één keer. Gebruik het liefst papieren zakdoeken. Gooi deze na gebruik weg;
  • Was regelmatig de handen. Droog de handen daarna goed af;  
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten;
  • Vermijd fysiek contact. Begroet elkaar liever verbaal.

Nieuwsbrieven

Volg ons via onze nieuwsbrieven.


i-lov-my-ears.jpg

Wij zorgen voor een veilig volume en verkopen gehoorbescherming tijdens evenementen. Waarom? Omdat je gehoorschade niet kunt genezen, maar wel kunt voorkomen. Daarom vinden wij dat je je oren zo goed mogelijk moet beschermen tegen schadelijke invloeden. Op de website van I Love My Ears vind je handige tips hoe je je oren zo goed mogelijk kunt beschermen en toch kunt blijven genieten van muziek.

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

ufi-logo_wit1.png
logo_aeo2018.png
green_key_2018.png
healthcare-venues-mecc-.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht