Bereikbaarheid TEFAF

Werkzaamheden A79 richting Maastricht

Tussen 16 en 22 maart 2018 voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan het asfalt van de A79 van Heerlen richting Maastricht, tussen knooppunt Kunderberg en knooppunt Kruisdonk. De A79 is dan afgesloten voor alle weggebruikers. Verkeer richting Maastricht moet rekening houden met een omleiding en een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

De A79 richting Maastricht (inclusief alle toe- en afritten) is afgesloten tussen knooppunt Kunderberg en knooppunt Kruisdonk op de volgende dagen en tijden:

 • In het weekend van vrijdag 16 maart 21.00 uur tot maandag 19 maart 5.00 uur.
 • Vervolgens nog 3 avonden en nachten: maandag 19 maart, dinsdag 20 maart en woensdag 21 maart, telkens van 21.00 – 6.00 uur. 

Omleidingsroute

Het verkeer vanuit Heerlen en Duitsland richting Maastricht volgt een omleiding via de A76 richting Geleen tot aan knooppunt Kerensheide. Weggebruikers gaan vervolgens bij knooppunt Kerensheide over op de A2 richting Maastricht. Voor lokaal verkeer is er ter plaatse een omleiding. 

Weersgevoelige werkzaamheden

Let op: de onderhoudswerkzaamheden zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan. Ze worden dan opnieuw ingepland. Kijk voor de actuele planning op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

P+R Maastricht Zuid

P + R Maastricht Zuid op P5 van het MECC is goedkoop en praktisch wanneer je vanuit het zuiden of oosten van Maastricht (Luik / Cadier en Keer / Margraten) naar de stad komt. Parkeren op P + R Zuid is alleen gratis als u via buslijn 10 (uitstappen bij de Prins Bisschopsingel of een latere halte) naar het stadscentrum of de wijk Wyck reist (uitstappen bij het Centre Céramique of later). De faciliteit P + R Maastricht Zuid is tijdens enkele evenementen in het MECC gesloten. Zie de kalender voor meer informatie. Opmerking: maximale vrije ruimte: 2,05 meter.

Met de auto

Maastricht is gelegen aan de autosnelweg A2, kruising E25 (Amsterdam-Brussels) en A79 (Luik-Aken/Keulen) en heeft een goede verbinding met de Europese snelwegen. Het congres centrum ligt direct aan de E25/A2. Neem de afslag Randwyck/ MECC/ AZM en volg de borden MECC of MECC Parking.

Met het OV

MECC Maastricht is gelegen op 5 minuten loopafstand van station Randwyck. Komt u met de bus? Plan uw reis dan hier!

 • Maastricht Centraal: 2 minuten
 • Eindhoven luchthaven: 1 uur
 • Amsterdam (Schiphol): 2 uur 30 min.
 • Brussel Zaventem: 1 uur 15 min.
 • Brussel Charleroi: 1 uur
 • Keulen luchthaven: 1 uur
 • Düsseldorf luchthaven: 1 uur 15 min.
 • Parijs Charles de Gaulle: 3 uur 30 min.
 • Londen Heathrow: 6 uur in combi met trein

Met het vliegtuig

MECC Maastricht is bereikbaar vanaf een groot aantal vliegvelden, op maximaal één uur rijden vanaf Maastricht.

MECC Maastricht ligt in het hart van Europa

Nieuwsbrieven

Het laatste nieuws, aankondigingen en kortingsacties.

beyond boundaries

ufi-logo_wit1.png
greenkey_flat.png
+31(0)43 38 38 383Forum 100 | 6229 GT Maastricht