Bar Bistro SAAM

Onze kenmerkende gerechten gaan Beyond Boundaries

OVER SAAM
In Bar Bistro Saam brengen we een ode aan de Maas, de rivier die onze stad spiegelt en verbindt. Het is de belangrijkste voedingsbodem voor alles dat Maastricht te bieden heeft, van de typische materialen die wij in ons interieur gebruiken tot de smaakvolle ingrediënten van onze gerechten. Van zonsopgang tot zonsondergang ben je welkom om te ontmoeten en ontspannen in Saam, terwijl wij je onderdompelen in al het moois dat de Maas voortbrengt.

Je vindt Saam in het complex van MECC Maastricht, aan het Forumplein in Randwyck. Ons restaurant is zowel direct vanaf het plein als vanuit het MECC bereikbaar. Parkeren is mogelijk op P4

EVENTS
Binnen Bar Bistro Saam beschikken we over twee ruimtes voor evenementen. Allereerst hebben we de private dining, een aparte ruimte op een verdieping boven het restaurant. De private dining leent zich uitstekend voor bijeenkomsten met een besloten karakter, zoals vergaderingen, presentaties en diners. Er is plek voor ongeveer 40 personen.

Daarnaast hebben we de Event Space, een gedeelte van het restaurant dat we kunnen afsluiten voor groepen. De ruimte beschikt over een grote bar en is daardoor geschikt voor bijeenkomsten met een informeel karakter, zoals borrels en recepties. De Event Space biedt ruimte voor groepen tot 50 personen. Indien de weersomstandigheden het toelaten is het tevens mogelijk een gedeelte van ons terras erbij te betrekken.

Interesse in één van onze ruimtes voor jouw evenement? Bekijk onze event brochure voor meer info en/of mail je aanvraag naar info@barbistrosaam.nl dan nemen wij spoedig contact met je op!

Openingstijden SAAM

Bar Bistro is momenteel van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 10:00 uur. De keuken sluit op maandag en dinsdag om 18:00 uur, de overige dagen om 21:00 uur. Weekendopening voor events, feesten en partijen mogelijk i.o.

Parkeren
Kom je eten bij SAAM? Dan kun je de auto gratis parkeren op P4! Deze parkeerplaats bevindt zich bij de hoofdentree van MECC Maastricht.

Benieuwd naar al het moois dat SAAM te bieden heeft?

Ontdek Bar Bistro SAAM