Vergaderen

Vergaderen

Onze service kent geen grenzen

Onze 55 splinternieuwe vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en bieden multifunctionele mogelijkheden om effectief te vergaderen. Onze ruimtes zijn flexibel in opstelling en inrichting voor zowel kleine als grote groepen. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Om zo effectief mogelijk te vergaderen hebben wij twee vergaderarrangementen samengesteld.

Vergaderen

Wij hebben de ruimte en de flexibiliteit

Kom jij vergaderen bij MECC Maastricht? We laten je graag kennis maken met onze ongekende mogelijkheden. Of het nu gaat om een klein vergaderarrangement of een zakelijke bijeenkomst, wij hebben de ruimte en de flexibiliteit. En met de upgrade en uitbreiding van ons gebouw voldoen wij nog beter aan de wensen van onze zakelijke klanten.

Vraag hier je vergaderarrangement aan t/m 50 personen. 

Ontdek de ongekende mogelijkheden

Onze splinternieuwe en state-of-the-art vergaderzalen bieden voldoende capaciteit en zijn van alle gemakken voorzien. Van kleine vergaderingen tot aan grote zakelijk evenementen. Wij staan klaar om jou te ontvangen. Maak kennis met onze zalen en ruimtes welke volop mogelijkheden bieden.

Vraag hier je zakelijk arrangement aan van 51 t/m 450 personen.

Vergaderen

Onze Beyond Boundaries services gaan nóg verder

Voor licht- en geluidseffecten die u sprakeloos maken werkt MECC Maastricht samen met inhouse partner Houben Souren Verhuur (ook verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van alle MECC events). Bij Houben Souren Verhuur kunt u ook terecht voor maatwerk op het gebied van presentatie-, gespreks- en tolkfaciliteiten en alle soorten beeldverbindingen.

Je vindt Saam in ons complex, aan het Forumplein in Randwyck. Ons restaurant is zowel direct vanaf het plein als vanuit het MECC bereikbaar. Parkeren is mogelijk in P4, gasten van SAAM ontvangen tot het einde van het jaar een gratis uitrijkaart na een lunch of diner.

MECC Maastricht biedt u als bezoeker/organisator gratis WIFI aan in zowel het congrescentrum als in het hallencomplex. Wenst u gebruik te maken van deze service doorloop dan onderstaande stappen:

  • selecteer bij de instellingen op uw apparaat ons gratis netwerk MECC_FREE_WIFI;
  • klik op “Doorgaan” om de voorwaarden te accepteren;
  • de MECC website wordt automatisch geopend, u kunt direct aan de slag!

Wij geloven in de kracht van
onze service en helpen u graag het perfecte event te organiseren

Vergaderen

Meet our stars

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?
Bel of mail ons en wij vertellen wat er allemaal kan!

Simon Bozon

Business Development Manager MAILCALL#BUSINESS DEVELOPMENT#CORPORATE EVENTS